ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.. Tα μυστικά ραντεβού Καραμανλή-Καμμένου και η συνάντηση Τραμπ-Σαμαρά!

wpid-wp-1479475518023.jpeg

Aνασχηματισμό-φιάσκο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την δικαιολογία ότι σχεδιάζει ένα μάχιμο σχήμα. Η μόνη σωστή κίνηση είναι η τοποθέτηση της Νίκης Κεραμέως στο πόστο της σκιώδους υπουργού Παιδείας. Σύμφωνα με την Καθημερινή τα ονόματα που ρίχνει ο Μητσοτάκης στη σκιώδη κυβέρνησή του είναι ο Κικίλιας στη θέση του Κουμουτσάκου, η Ντόρα σκιώδης υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ο έρμος Πολιτισμός περνάει στα χέρια της Ολγας Κεφαλογιάννη!

Αμετακίνητος στον τομέα των οικονομικών φέρεται να παραμένει ο κ. Χρ. Σταϊκούρας (είναι ο Σταικούρας Γιούργκεν Κλοπ;), ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Ν.Δ. στα τέλη του 2015, κ. Γ. Πλακιωτάκης αναλαμβάνει τη Ναυτιλία, στο υποδομών παραμένει ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού αναλαμβάνει ο κ. Μ. Κόνσολας.

Κι ενώ ο Μητσοτάκης αναπαλαιώνει το κόμμα του ο Καμμένος πετάει με Σινούκ στον Μαραθώνα και από εκεί οδικώς στη Ραφήνα για το Μεγάλο Deal που ετοιμάζει με τον Καραμανλή. Στόχος είναι 5-6 βαριά ονόματα Καραμανλικών να περάσουν στους ΑΝΕΛ με στόχο να γίνει διεύρενση της εκλογικής βάσης του κόμματος. Ο Καραμανλής μάλιστα σχολιάζει ειρωνικά τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζοντας πως ο αρχηγός της ΝΔ χρησιμοποιεί φθαρμένα υλικά τα οποία έχουν δοκιμασθεί στο παρελθόν και απέτυχαν.

Οι πιο ενδιαφέρουσες διαδικασίες πάντως λαμβάνουν χώρα στο κοινό μέτωπο Σαμαρά-Βενιζέλου οι οποίοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο τσακ να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια. Οι κινήσεις τους προσεκτικές και μελετημένες καθώς είναι κοινά παραδεκτό ότι το ΠΑΣΟΚ της Φώφης πνέει τα λοίσθια.

Στο χώρο των παπανδρεικών τώρα ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Αλέξιου Κοιμήση ο οποίος ετοιμάζει μια ενδιαφέρουσα πολιτική πρόταση με νέους ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής έχει κλειστεί ραντεβού Σαμαρά-Τραμπ με την συμβολή μεγάλου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή