Αγαπάω την ζωή μου, είμαι δυνατος, είμαι όμορφος και ελεύθερος

wpid-wp-1479628399252.jpeg

Πολλοί αγάπησαν τη δόξα και το χρήμα…. από όλους αυτούς που βουτήξαν το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι… οι πιο πολλοί κατέληξαν στους πεφωτισμένους…..ο Ρόμπυ έγινε Ρόμπα και από εκεί που το έπαιζε καλλιτέχνης της εναλλακτικής μουσικής σκηνής και αποδέκτης της εξωγήινης ζωής… μας το γυρίζει στην αγάπη και αυτοεκτίμηση του εαυτούλη του….

Ο Ρόμπυ Γουίλιαμς κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι…. δίνοντας κάποια μηνύματα που ψάχνει την πραγματική σημασία της ζωής του…. δείτε στο βίντεο τα πραγματικά μήνυμα!

Μηνύματα βουτηγμένα σε γλυκανάλατη μουσική και την λατρεία του Λουσιφερ ώστε το κοπαδι να υμνήσει πάλι τον πονηρό…τόση ηλιθιότητα να δέρνει αυτόν τον κόσμο με την αυτοεκτίμηση του εαυτού τους.

Εδώ στίχοι από το νέο άσμα:

“Αγαπάω την ζωή μου, είμαι δυνατος, είμαι όμορφος και ελεύθερος είμαι μαγικός και είναι ελεύθερος….

Και λάτρης του Πανόπτη οφθαλμού…για αυτό και οι τόσες κάμερες στο κλιπ με τις γκόμενες που περιστρέφονται γύρο απο έναν τόσο «σπουδαίο» πρόσωπο…σαν και αυτόν…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή