Αλύπητο σφυροκόπημα στη διαπλοκή από την κυβέρνηση της Αριστεράς

wpid-wp-1479628831096.jpeg

Αλύπητο σφυροκόπημα στη διαπλοκή από την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου έναν μετά τον άλλο τους καναλάρχες και τους δέρνει αλύπητα με το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς είναι τα γάντια που φοράει ο πρωθυπουργός όταν δέρνει τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής. Ετσι πρόσφατα αιμόφυρτος σχεδόν ο Δημήτρης Κοντομηνάς εξήλθε από την πίσω ή πλαινή πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Toν είχε δείρει ανηλέητα ο Αλέξης Τσίπρας. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Τζίγκερ όταν κι αυτός πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και πήρε ένα μάθημα για το τι σημαίνει ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις του διδύμου Παππά-Κρέτσου στους Αλαφούζο και Μαρινάκη.Οσο για τον Φώτη Μπόμπολα επειδή είναι δικό μας παιδί δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τον συναντήσουμε. Ο Φώτης είναι ορκισμένος ΣΥΡΙΖΑ. Οπως και οι υπόλοιποι. Οταν κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης θα βρίσκονται στο πλευρό του. Πάντα με το γκουβέρνο.

To “Koυρδιστό Πορτοκάλι” σε συνεργασία με τον Θοδωρή Μιχόπουλο λύνει το μυστήριο του αχτύπητου διδύμου Παππά-Κρέτσου, οι οποίοι παραπαίμπουν σε Μπαντ Σπένσερ και Τέρενς Χιλ. Ο Νίκος Παππάς λοιπόν στα πλαίσια του αμείλικτου πολέμου που διεξάγει με τους βαρόνους της διαπλοκής και τους Ελληνες ολιγάρχες τους συναντά έναν μετά τον άλλο για να τους εξουδετερώσει.

Ετσι πρόσφατα επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Λευτέρη Κρέτσο τα γραφεία του ΣΚΑΙ και τον Γιάννη Αλαφούζο. Εδώ φάγανε και ήπιανε παρέα με τα στελέχη του καναλιού και τον άχαστο Κώστα Κιμπουρόπουλο.

Ο Λευτέρης Κρέτσος τρώει πάντα πρώτος το φαγητό του-όχι γιατί είναι λαίμαργος.

Οταν λοιπόν ο Μαρινάκης έμαθε ότι ο Παππάς και ο Κρέτσος επισκέφθηκαν τον Αλαφούζο τα πήρε στο κρανίο και έβαλε τη γραμματέα του να τους καλέσει στον Πειραιά.

Πράγματι ο Μπαντ Σπένσερ και ο Τέρενς Χιλ καβάλησαν το σεσημασμένο AUDI με το οποίο κυκλοφορούν και κατέβηκαν στα γραφεία της ναυτιλιακής Capital όπου μεταξύ των άλλων τούς υποδέχθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου-εκπομπάρχης του STAR και φίλος και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Κάθησαν λοιπόν στο τραπέζι και ο Νίκος Παππάς έκανε νεύμα στον Κρέτσο να ξεκινήσει πρώτος να τρώει. Ετρωγαν και οι υπόλοιποι. Ο Νίκος βρήκε ευκαιρία να πιάσει κουβέντα με την Εύη Κουτσαφτάκη ρίχνοντας στο μεταξύ κλεφτές ματιές στο θηρίο, τον Κρέτσο.

Αφού πέρασε ένα τέταρτο και το θηρίο ανέπνεε κανονικά άρχισε και ο Νίκος Παππάς να τρώει. Ο Λευτέρης είναι ο δοκιμαστής του Παππά στις επικίνδυνες εξόδους-συναντήσεις με τους βαρόνους. Με αυτό τον τρόπο ο Νίκος είναι σίγουρος ότι δεν θα τον δηλητηριάσουν. Ηδη την έβγαλε καθαρή από το φαγητό με τους Αλαφούζο-Μαρινάκη.

Τώρα είναι η σειρά του Ιβάν Σαββίδη που είναι και φίλος του Πούτιν. Αυτή τη φορά ο Κρέτσος θα είναι πολύ προσεχτικός.

Ο Alexander Litvinenko 43 ετών, σφοδρός επικριτής του Πούτιν είχε εγκαταλείψει τη Ρωσία έξι χρόνια πριν από τη δολοφονία του. Πέθανε αφού ήπιε πράσινο τσάι στο οποίο είχε προστεθεί ένα σπάνιο ραδιενεργό ισότοπο, το πολώνιο-210, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Ιδού πως περιγράφει ο Νίκος Χασαπόπουλος στο ΒΗΜΑ (ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την συνάντηση) το γεύμα Παππά-Κρέτσου στην εταιρία του Μαρινάκη>

Το γεύμα έγινε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας «Capital» του κ Μαρινάκη και τον υπουργό- καναλάρχη συνόδευε (όπως συνέβη και στο γεύμα με τον κ. Αλαφούζο) και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσο.

Πληροφορίες για το τι ειπώθηκε, δεν έγιναν γνωστές, αφού η στενή συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο εγχείρημα Εύη Κουτσαφτάκη κατέστησε σαφές ότι δεν λειτουργεί ακόμα ως γραφείο τύπου και έτσι δεν μπορεί να πει τίποτα, παρά μόνον ότι επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι το γεύμα όντως έγινε. Πέραν τούτου ουδέν.

Η είδηση αναρτήθηκε (με φωτογραφία του κ. Μαρινάκη) στην ηλεκτρονική έκδοση των «Παραπολιτικών», αλλά χωρίς περιεχόμενο. Το μόνο που δημοσιεύθηκε ήταν πόση ώρα διήρκησε το γεύμα και ότι το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο «στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον αέρα». Επίσης έγινε γνωστό και το μενού που περιελάμβανε ψάρι με κρητικό σταμναγκάθι.

Ποιοί ακριβώς παρακάθησαν στο γεύμα δεν είχε πλήρως διευκρινιστεί. Ενώ το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» αναφέρει ότι συμμετείχαν και ο Γιάννης Βρέντζος αντιπρόεδρος της ALTER EGO καθώς και ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου με τον δημοσιογράφο Δ. Μιχαλέλη και βεβαίως με τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, ο κ. Χατζηνικολάου διευκρίνισε ότι δεν παρέστη στο γεύμα και ήταν από το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας του. Ήταν καθαρή η δήλωση του κ. Χατζηνικολάου πως δεν μετείχε στο γεύμα. Ο κ. Κουρτάκης όμως επιμένει ότι ήταν παρών και ο κ. Χατζηνικολάου, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Πάντως το κανάλι One ετοιμάζεται πυρετωδώς.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή