ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

wpid-wp-1478264030627.png

«Παλεύει» να συγκροτήσει μία κυβέρνηση που να είναι αποφασισμένη, αλλά και να διαθέτει πολιτικό κεφάλαιο για να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση, ο Τσίπρας, με τον ανασχηματισμό που αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να διορθώσει «ανορθογραφίες» στο κυβερνητικό σχήμα, να κάνει ανοίγματα σε άλλους χώρους και ταυτόχρονα να στείλει μήνυμα ότι παραμένει ο κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό. Πιθανόν ο ανασχηματισμός να έχει εκπλήξεις πρώτου μεγέθους, ειδικά εάν επιφέρει αλλαγή ισορροπιών στο Μέγαρο Μαξίμου ή αξιοποίηση στελεχών ακόμη και από την κεντροδεξιά.

Ποιοι «κοιτάνε» την έξοδο:

Εκτός κυβέρνησης φέρονται οι υπουργοί Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Δύσκολα θα παραμείνει στο σχήμα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μόνο σε θαύμα ελπίζουν για παραμονή η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή