ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.. 4ο Μνημόνιο με κούρεμα καταθέσεων και εθνικό νόμισμα

wpid-wp-1479915278217.jpeg

Η Ελλάδα παραπαίει παραδομένη στην λαίλαπα των φόρων και των χαρατσιών, έχοντας πληρώσει αιματηρό τίμημα και για τα 2 χρόνια των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μπαίνουμε στον 7ο χρόνο του Μνημονίου και κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το “μέλλον” της Ελλάδας. H ανικανότητα, στα όρια της εθνικής προδοσίας, του πολιτικού προσωπικού, ο αρρωστημένος κρατισμός του (27.000 μετακλητούς έχει διορίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) έφεραν το μοιραίο πιο κοντά από ποτέ. Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι πιο κοντά από ποτέ. Κι αυτή η έξοδος θα είναι οδυνηρή μια και θα έχει προηγηθεί και ένα άγριο κούρεμα καταθέσεων ώστε να γίνει η απομείωση των κόκκινων δανείων από τα οποία περί τα 60 δις είναι δάνεια-σαπάκια.

Στην οικονομική αιμορραγία της χώρας θα έλθουν να προστεθούν εθνικές απώλειες οι οποίες θα μαρκάρουν για πολλές δεκαετίες την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά.

Είναι τέτοια βεβαιότητα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα ώστε πάσης φύσεως τυχοδιώκτες, “χρυσοθήρες” και κοράκια, ανάμεσά τους βαριά εφοπλιστικά ονόματα με καταθέσεις εκατομμυρίων στο εξωτερικό, κυκλοφορούν χάρτες της χώρας με επενδυτικούς θησαυρούς για το real estate! Εχουν εντοπίσει δηλαδή τις περιοχές που θα επενδύσουν όταν επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα-μια και το 4ο Μνημόνιο θα έχει 2 αδιαπραγμάτευτους όρους:

-Kούρεμα καταθέσεων και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Στόχος του Σόιμπλε είναι να τρενάρει τα πάντα ως τις 20 Ιανουαρίου που θα γίνει η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπο του οποίου ο Σόιμπλε έχει βρει το κατάλληλο στήριγμα για να τελειώνει με τους διεφθαρμένους Ελληνες ολιγάρχες, το ελληνικό πελατειακό κράτος και τους πολιτικούς του. Είναι αυτός που ανέβαλε το περίφημο Washington Club μια και πλέον οι αποφάσεις του θα είναι οδυνηρές και την Ελλάδα. Ο Σόιμπλε περιμένει την στιγμή που ο Τράμπ θα πάρει στα χέρια του τον έλεγχο του ΔΝΤ.

Τα κοράκια που προαναφέραμε γνωρίζουν ήδη ολόκληρο το πλάνο του 4ου Μνημονίου και επισκέπτονται τη λεία τους: Xρεοκοπημένα ξενοδοχεία, βίλες χρεοκοπημένων ιδιοκτητών αλλά και εκτάσεις σε περιοχές όπως είναι οι Μικρές Κυκλάδες που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

Μια άλλη περιοχή που κάνουν focus είναι η Πλάκα. Στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν εντοπίσει κόκκινα δάνεια που αφορούν κατοικίες αλλά και καταστήματα. Ανάμεσα σε αυτά και ένα ολόκληρο τετράγωνο που είναι υποθηκευμένο και κοκκινισμένο.

Η εθνική προδοσία που συντελέστηκε από το πολιτικό προσωπικό της χώρας όλα αυτά τα χρόνια θα έχει ανυπολόγιστο τίμημα.

Η δραχμή θα φέρει στην Ελλάδα κάθε είδους κοράκια έτοιμα να αρπάξουν περιουσίες για ένα πιάτο φαί. Πρόκειται για ένα πάρτυ κερδοσκοπίας που δεν θα έχει προηγούμενο…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή