Γιατί δεν φοράς γραβάτα ρε μαλ@κα…

wpid-wp-1479210490772.jpeg

Είμαι μαλάκας, μιλάμε για πολύ μαλάκας, που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έρχεται στην Αθήνα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. Ασφαλώς, όχι για πλάκα. Ούτε γιατί δεν ήξερε τι να κάνει σήμερα και αύριο που θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα που είναι ήδη…υπό κατοχή.

Λόγω της επίσκεψης Ομπάμα τα μέτρα ασφαλείας όχι απλά επηρεάζουν την καθημερινότητα των Αθηναίων, αλλά τους περιορίζουν λες κι έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος.

Και σκέπτομαι εγώ ο μαλάκας, Γιατί αυτή η επίσκεψη. Για να μιλήσει ο Ομπάμα με τον…Προκόπη Παυλόπουλο, τον συνάδελφο πρόεδρο. Όχι, δεν το δέχομαι ότι αυτός είναι ο σκοπός της επίσκεψης. Μην αστειευόμαστε.

Να επισκεφθεί ο Ομπάμα το Μουσείο της Ακροπόλεως. Ελα! Να κινητοποιηθούν σε κατάσταση συναγερμού 10.000 πράκτορες και αστυνομικοί, Αμερικάνοι και Έλληνες, για να πάει στο Μουσείο, το οποίο χωρίς σχεδόν κανένα μέτρο προστασίας θα μπορούσε να το δει με την ησυχία του μετά από δύο μήνες, όταν πια δεν θα είναι πλανητάρχης.

Για να μιλήσει ο ψευτοαράπης με τον Τσίπρα. Μπα! Και τι είναι αυτό το πολύ σοβαρό που δεν λέγεται από το τηλέφωνο. Δεν μεταφέρεται μ’ έναν ειδικό απεσταλμένο από το Λευκό Οίκο στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι το μονάκριβο μυστικό.

Οι δύο τους θα είναι μοναχοί. Ομπάμα και Τσίπρας. Ούτε ο Νίκος Παππάς. Κι αυτό που θέλει ο Ομπάμα να πει στον Τσίπρα, θα του το πει στο αυτί. Να μην το ακούσε ούτε σκνίπα στο δωμάτιο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή