ΕΝΑΣ ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ ΣΤΗ «ΣΤΕΝΗ»! Στις φυλακές Χίου ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

wpid-wp-1478811046307.jpeg

Οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές προσανατολίζονται πλέον στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του κυκλώματος που «ρήμαζε» πολυτελή σπίτια και όχι μόνο, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη πρόσωπα που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, ο γνωστός μπον βιβέρ και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, πήρε το δρόμο για τις φυλακές της Χίου, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο νεαρός επιχειρηματίας στην απολογία του, είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως το κοινωνικό του status δεν θα του επέτρεπε ποτέ να έχει πάρε δώσε με ανθρώπους της παρανομίας. «Ουδέποτε έκανα παρέες με εγκληματίες στη ζωή μου. Προέρχομαι από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, μεγαλωμένος με αρχές, με αυστηρότητα και πολύ αγάπη» είπε στην ανακρίτρια, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη προφυλάκιση του θα σηματοδοτούσε την αρχή για τον εκβιασμό του από κρατουμένους των φυλακών. Για αυτό το λόγο ζήτησε ακόμη και να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, «πρόταση» όμως που δεν έγινε δεκτή από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Όσο για τα 3 ρολόγια που βρέθηκαν σπίτι του, «ζήτησε να ερευνηθεί η προέλευση τους από τους νομίμους εκπροσώπους των εταιριών κατασκευής τους στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι κανένα από αυτά δεν έχει χαθεί από την κυριότητα του ιδιοκτήτη τους, χωρίς την συναίνεση τους».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή