ΕΡΧΕΤΑΙ… ΝΕΑ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ! Ποια γυναίκα θα βάλει ο Τραμπ στο Υπουργείο Άμυνας

wpid-wp-1478937323267.jpeg

Οι απόψεις του για τις γυναίκες υπήρξαν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, με τον Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορείται για σεξισμό αρκετές φορές.

Τώρα όμως, ως εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει μία γυναίκα επικεφαλής στο υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με την Washington Post στη σχετική λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και η Κέλι Άγιοτ, η απερχόμενη γερουσιαστής του Νιου Χάμσαϊρ.

Για την ίδια θέση, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα, ο Τραμπ εξετάζει τον απόστρατο υποστράτηγο Τζόζεφ «Κιθ» Κέλογκ, το πρώην διευθυντή της DIA Μάικ Φλιν, καθώς και τον γερουσιαστή της Αλαμπάμα, Τζεφ Σέσιονς.

Αν επιλεγεί τελικά η Αγιοτ, θα είναι μία από τις λίγες γυναίκες που θα αναλάβουν υπουργεία στην κυβέρνηση του Τραμπ, σημειώνει η Washington Post. Η 48χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θεωρείται γνώστρια του αντικειμένου και ικανή. Η σχέση της με τον Τραμπ είχε «σκαμπανεβάσματα» τους τελευταίους μήνες, καθώς η Αγιοτ προσπαθούσε από τη μία να στηρίξει τον υποψήφιο του κόμματός της, αλλά από την άλλη να κρατήσει αποστάσεις από τις πιο αμφιλεγόμενες θέσεις του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. Μάλιστα, όταν είχε διαρρεύσει το επίμαχο βίντεο, με τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ το οποίο είχε προκαλέσει σάλο, η Αγιοτ είχε δηλώσει ότι δεν θα στηρίξει έναν υποψήφιο πρόεδρο ο οποίος κομπάζει γιατί υποβαθμίζει τις γυναίκες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή