Η Ζωή που… ζει στον κόσμο της

wpid-wp-1479934555003.jpeg

Ο Τσίπρας είναι προδότης, το λέει και το φωνάζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια τι είναι; Ασχολείται με τον πρώην σύντροφό της, κομματικό σύντροφο, ενώ ο Τσίπρας δεν καταδέχεται καν να της δώσει απάντηση. Φοβερό, ε;

Να παρακολουθεί ο κοσμάκης στα μαύρα χάλια που βρίσκεται δύο κορυφαία άτομα του Σύριζα επί δύο δεκαετίες με μία σκέψη, με μία ιδεολογία, μ’ ένα σκοπό για μία καλύτερη Ελλάδα, και σήμερα η κυρία να αντιπολιτεύεται τον κύριο πιο σκληρά απ’ ό,τι ο Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση Σύριζα είναι προδοτών, λέει φόρα παρτίδα η κυρία Ζωή που συνεχίζει να ζει στον κόσμο της. Να κατηγορεί. Αυτό μόνο ξέρει. Αντί να ρίξει και καμιά απολογία. Καμιά συγγνώμην. Επειδή και η ίδια είχε συμμετοχή στην προδοσία του Τσίπρα και του Σύριζα.

Όσο έσπρωχνε τον Σύριζα προς την προδοσία ο Τσίπρας, άλλο τόσο δούλεψε για τη νίκη του κόμματος η Κωνσταντοπούλου. Και για επτά μήνες ως πρόεδρος της Βουλής ζούσε από πολύ κοντά τους παλμούς της προδοτικής κυβέρνησης του Σύριζα, όπως έτσι χαρακτηρίζει σήμερα το επί σειρά ετών κόμμα της.

Τι κόλπο είναι αυτό! Να εμφανίζεται…αμέτοχη η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εσχάτη προδοσία, για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητα που είναι το μνημόνιο, όπως υποστηρίζει, κι εκείνη για να ρεφάρει τις προσωπικές τις ευθύνες …φτιάχνει κόμμα κατά του Τσίπρα.

Τι να περιμένεις από ένα κόμμα, αυτό της κυρίας Κωνσταντοπούλου, όταν η κυρία δεν είχει πάρει πρέφα τους προδότες Τσίπρα και σία, που όπως λέει είναι χειρώτεροι από τους προηγούμενους μνημονιακούς πολιτικούς.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή