Η λέξη «πατρίδα» είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει!

wpid-wp-1478691524594.jpeg

Στην Ελλάδα το «ΟΧΙ» συνέτριψε το «ΝΑΙ» κι ας το πολεμούσαν ακόμη και οι (φαινομενικά) υποστηρικτές του. Στην Αγγλία ο λαός ψήφισε BREXIT ακόμη κι αν άκουγε το BREMAIN πιο πολύ κι από το YES μέχρι να πάει στην κάλπη. Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ πήρε τα σώβρακα του Μπιλ (καμία Χίλαρι δεν υπήρξε) παρότι τον παρουσίαζαν ως νέο Χίτλερ…

Η νέα τάξη πραγμάτων, αυτοί που οραματίζονται την περίφημη παγκοσμιοποίηση, δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών αποτελεσμάτων είναι μια λέξη: Η πατρίδα. Οι Έλληνες ψήφισαν για την Ελλάδα, οι Άγγλοι για την Αγγλία και οι Αμερικανοί για την Αμερική, όπως έκαναν πρωτύτερα οι Ρώσοι για τη Ρωσία. Όπως προφανώς θα κάνουν στο μέλλον οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί κοκ. Το παραμύθι των «πολιτών του κόσμου» είχε δράκο και πλέον το έχει καταλάβει από τον γελαδάρη στο Τέξας μέχρι την κυρά Μαρία στο χωριό που βαρέθηκε να την… σώζουν αυτοί που στην πραγματικότητα της πίνουν το αίμα.

Ο Αμερικανός δεν διαμαρτυρήθηκε ψηφίζοντας τον Τραμπ. Απλά θέλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ να κυβερνήσει για το καλό των ΗΠΑ και όχι του Μεξικού. Όπως το ίδιο θέλησαν και οι Άγγλοι που αποφάσισαν να την κάνουν από την Ε.Ε. αλλά κι εμείς οι Έλληνες όταν βροντοφωνάξαμε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της περηφάνιας που έγινε ντροπή. Όχι για τους Έλληνες αλλά τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Η εποχή των «μαριονεττών» που σώζουν τις Τράπεζες θυσιάζοντας τους ανθρώπους, πρέπει να πεθάνει και θα πεθάνει.

Ο κόσμος δεν αντέχει πια να πεινάει για να βγουν οι αριθμοί. Δεν αντέχει να νιώθει ξένος στην ίδια του την πατρίδα.
Δεν αντέχει τους σοβαροφανείς τύπου Κλίντον που έβγαζε φωτογραφίες ως καλός οικογενειάρχης με το σαξόφωνο δίπλα στην κυρά και τη θυγατέρα και μετά το γύριζε στο «κλαρίνο» με τη Μόνικα… Σιχάθηκε και τους λεκέδες και τους λακέδες.

Ο κόσμος βαρέθηκε τους νταβατζήδες με αγγελικό πρόσωπο και θέλει λευτεριά κι όχι ελευθεριότητα. Θέλει επιστροφή στις βασικές αξίες της ζωής.
Η λέξη «πατρίδα» επιστρέφει κι αποδεικνύει περίτρανα πως είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει. Οι Έλληνες, οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί θέλουν πρώτα να είναι Έλληνες, Αμερικανοί, Ρώσοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί και μετά… πολίτες του κόσμου. Ειδικά όταν αυτός ο κόσμος δεν είναι τίποτα άλλο από αριθμοί. Αριθμοί που πρέπει να βγουν πάση θυσία… Με τη διαφορά ότι πάντα θυσιάζονται άνθρωποι και ποτέ αριθμοί.

Από το πρωί ακούω ότι ο πλανήτης είναι σοκαρισμένος από την επικράτηση του Τραμπ… Ότι το σύστημα συνεχίζει να ομιλεί εξ ονόματος εσένα και εμένα πατριώτη, είναι δείγμα της σαπίλας του… Τόσο απλά. Η σημαία ψηλά…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή