Η πολυτάραχη ζωή του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

wpid-wp-1478718883401.jpeg

Η ζωή του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συνιστά την ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μεσοαστική οικογένεια με την μητέρα του να είναι νοικοκύρα, όμως το ατίθασο μικρό αγόρι κατάφερε να γίνει ένας μεγιστάνας στις ΗΠΑ και να είναι, πλέον, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ήταν ο 4ος στη σειρά από τα πέντε αδέλφια και στην ομιλία του μετά τη νίκη έσπευσε να ευχαριστήσει τους γονείς του. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ξέρω ότι με κοιτούν από εκεί ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ ήταν ατίθασο παιδί και για αυτό τον έγραψε σε στρατιωτική ακαδημία. Ήταν πολύ καλός στα σπορ και διακρίθηκε στο μπέιζμπολ. Το 1971 ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση και την απογείωσε. «Αφού μπορώ εγώ, μπορείτε και εσείς» ήταν το μότο του, τον οποίο τον έστειλε επί της ουσίας στον Λευκό Οίκο.

Δείτε το video από το δελίο του Star τα σκάνδαλα, τις σεξουαλικές επιθέσεις και την πολυτάραχη ζωή του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ, ο οποίος έχει υποσχεθεί συγκεκριμένη εξωτερική, αλλά και εσωτερική πολιτική.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μία προ ετών δήλωση του σε ό,τι αφορά στο με ποιο κόμμα θα κατέβαινε στις αμερικανικές εκλογές και πώς είχε χαρακτηρίσει τους ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών.

Δείτε το βίντεο από το δελίο του Star:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή