Θέλουν νεκρό τον Άκη πριν τελειώσει το δικαστήριο

wpid-wp-1479596220271.jpeg

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν την υποτιθέμενη πολιτική κάθαρση, περνώντας πάνω από το πτώμα του Άκη Τσοζατζόπουλου;
Το περί δικαίου κοινό αίσθημα προφανώς δεν τους ενδιαφέρει! Η αλλιώς ο κόσμος το έχει τούμπανο… για το ότι εξιλαστήριο θύμα των Σημίτη – Παπανδρέου είναι ο Άκης!
Πραξικοπηματικά, ο Κώστας Σημίτης ενθρόνισε τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, μετατρέποντας την πολιτική αναμέτρηση του με την Άκη Τσοχατζόπουλο, σε ποινική, εμπλέκοντας τις μυστικές υπηρεσίες, Ελλάδος (ΕΥΠ), Γερμανίας (όπου σταδιοδρομεί ο αδελφός του) και ΗΠΑ.
Είναι απορίας άξιο το ότι, στην δικογραφία που κατατέθηκε προ ημερών για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο σκεπτικό της εισαγγελέως,….
στοιχειοθετεί κατασκοπεία σε βάρος της χώρας, με απόσπαση στοιχείων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2004-2005 που ασκούσαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του σχεδιασμού της δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και οι αυτουργοί των υποκλοπών της περιόδου 2004-2005! Το επίμαχο δηλαδή χρονικό διάστημα το οποίο «κατασκευάστηκαν¨ τα στοιχεία που οδήγησαν τον υπουργό Άμυνας, Άκη Τσοχατσόπουλο, στην φυλακή για τα ίδια οπλικά συστήματα. 
Πως είναι δυνατόν, για την υπόθεση Καραμανλή να γίνεται παραδοχή της δράσης πρακτόρων, οι οποίοι διενεργούν κατασκοπεία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τα οπλικά συστήματα που ο Άκης Τσοχατζόπουλος προμήθευσε τον Ελληνικό Στρατό και στην υπόθεση του ιδίου, να χαρακτηρίζεται γραφικός όποιος μιλάει για πράκτορες…;
Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος την Τετάρτη, εν όποιον του Πενταμελούς Εφετείου όπου εκδικαζόταν η αίτηση αποφυλάκισης του, προμήνυσε, ότι δεν θα τους κανει την χάρη να πει το γνωστό (Αδυνατώ) και να καταρρεύσει, εντός της δικαστικής αιθούσης όπως ο αείμνηστος, Μένιος Κουτσόγιοργας.
Τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ τελείωσε το 2009 και οτι αυτό τώρα, περιέχει μόνο τα απολειφάδια του ιστορικού κόμματος. Μίλησε για την ενορχηστρωμένη εξόντωση του από κατευθυνόμενα ΜΜΕ και ότι μόλις απελευθερωθεί από τα δεσμά του θα κινηθεί πολιτικά. Αναρωτήθηκε δε, αν υπάρχει Δημοκρατία σήμερα στην χώρα και αν υπάρχει προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Μάλιστα σε μια στιγμή έκρηξης, όπου ανάγκασε το δικαστήριο να διακόψει για λίγο την συνεδρίαση του, χαρακτήρισε την Έδρα φασίστες!
Με αδιαμφισβήτητα κλονισμένη την υγεία του και τα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζει, εντός του Σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού, η συνέχιση του εγκλεισμού του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα του επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία του, αν όχι τον θάνατο του. Θέση που οι Εισαγγελείς της έδρας δεν δείχνουν να κατανοούν, παρά τα 77 έτη της ηλικίας του, μια και η πρόταση τους ήταν απορριπτική σε σχέση με την αίτηση αποφυλάκισης. Το δικαστήριο θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 11 πμ.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που δεν θέλουν πάση θυσία την απελευθέρωση του.

Συνολικά το σημερινό πολιτικό σύστημα, έχει βρει στο πρόσωπο του Άκη Τσοχατζόπουλου, το ιδανικό θύμα για να θυσιάσει στον βωμό της υποτιθέμενη κάθαρση του. Το δικαστικό σύστημα, είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα, από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την υπόθεση αυτή, οπότε είναι πολύ πιθανό να το βολεύει ο Άκης να βρεθεί νεκρός πριν το τέλος της διαδικασίας της δίκης. Φυσικά ο μεγαλύτερος κερδισμένος θα είναι η κλίκα που λυμαίνεται σήμερα το ιστορικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης – Παπανδρέου – Βενιζέλος) Δηλαδή οι άνθρωποι που έκλεισαν μεθοδευμένα, τον Άκη στην φυλακή για να μην είναι εμπόδιο στα σχέδια τους που είχαν για την Ελλάδα. (ΔΝΤ – Μνημόνια)

Ακόμα μια παράμετρος που δεν έχει δώσει κανείς την πρέπουσα σημασία, είναι ο μη έλεγχος του πόθεν έσχες των εμπλεκομένων κλειδιά, στην υπόθεση, δηλαδή, του Νικόλαου Ζήγρα και Ιωάννη Σμπώκου.

Εν αναμονή λοιπον της συνεδρίασης της επόμενης Τετάρτης, για να δούμε αν το Εφετείο θα ακολουθήσει το παράδειγμα ανεξαρτησίας του ΣΤΕ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή