Κατασκευασμένο έγκλημα το θανατικό στο Παρίσι

wpid-wp-1479059224203.jpeg

Δοξαστικό στη βία η τρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι, σα σήμερα 13 Νοεμβρίου, πριν από ένα χρόνο. Ένας ύμνος της οργανωμένης και επαναστατημένης θρησκευτικής μαστούρας με χαρακτήρα φυλετικό, ιδεολογικό, πολιτικό και οικονομικό. Με δράστες άτομα που η Ιστορία δεν θα τους τιμήσει αναφέροντας τα ονόματά τους σε θέση περίοπτη.

Διέπραξαν κάτι σπουδαίο, έτσι θαρρούν οι τρομοκράτες. Που κατουρούν τις καταδίκες της βίας τους από τους αρχιερείς και τους ηγουμένους της δικής τους θρησκείας.

Αισθάνονται επαναστάτες οι τρομοκράτες. Τιμωροί. Εκδικητές. Και δεν αδυνατούν να πιστέψουν ότι η βία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον κόσμο, όπως δεν κατάφερε καμία επανάσταση να δώσει κάτι άλλο εκτός από αίμα. Αυτό, μόνο αυτό είναι το αποτέλεσμα κάθε επανάστασης. Το αίμα.

Σήμερα ο κόσμος είναι αυτός που είναι, χωρίς να έχει επηρεαστεί από τα 2 εκ. νεκρούς της Γαλλικής επανάστασης το 1789, τα 8 εκ. της Ρωσικής επανάστασης το 1917, τις 200.000 της Αγγλικής επανάστασης το 1617, τις 80.000 της Αμερικάνικης επανάστασης το 1775.

Την επανάσταση δεν την κάνει ο επαναστάτης. Ποτέ. Ο επαναστάτης απλά ξεσπάει, αντιδρά στην απελπισία του, κάποιες φορές και συμβολικά ενάντια στον εξουσιαστή. Ανίκανος ο επαναστάτης να δράσει με αποτέλεσμα. Να γεννήσει αληθινή επανάσταση. Να παράξει νέα κατάσταση πραγμάτων όσο κι αν εκβιάσει, όσο κι αν εγκληματήσει στα πράγματα.

Την Ιστορία την γράφει ο εξουσιαστής που απλά εκμεταλλεύεται τις φυσικές επιλογές. Τις ανάγκες της κοινωνίας όπως τις ορίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι με την διαφορετικότητά τους, την «ταξικότητά» τους. Αυτός, λοιπόν, ο εξουσιαστής είναι ο κατασκευαστής, ο προαγωγός του επαναστάτη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή