Νέα κολοτούμπα από Τραμπ: Θα έκλεινε στη φυλακή τη Χίλαρι και τώρα της πλέκει το εγκώμιο!

wpid-wp-1478985718780.jpeg

Στροφή 180 μοιρών από ιδιαίτερα επιθετική στάση που τηρούσε προεκλογικά κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του στη θέση του επόμενου Αμερικανού προέδρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «60 Minutes» και στη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ, ο νεοεκλεγείς πλανητάρχης επισήμανε ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο σύζυγός της, Μπιλ, του τηλεφώνησαν ξεχωριστά για να τον συγχαρούν μετά την νίκη του, αποκαλώντας μάλιστα την πρώην αντίπαλό του «ευγενικότατη» και «καλοσυνάτη».

Μετά από μια εκστρατεία γεμάτη ύβρεις και χαρακτηρισμούς από τη μεριά του Τραμπ για την Δημοκρατική υποψήφια, ο εκκεντρικός μεγιστάνας αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο συγκρατημένη και πολιτισμένη στάση στάση αποκαλώντας «εξαιρετικά έξυπνη και ισχυρή προσωπικότητα» τη γυναίκα που μέχρι πρότινος απειλούσε να… κλείσει στη φυλακή.

Ρίχνοντας κατακόρυφα τους υψηλούς τόνους που χαρακτηρίζουν την θυελλώδη προσωπικότητά του, ο Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του: «Αμέσως μετά τη νίκη μου, μου τηλεφώνησε η Χίλαρι και ήταν ένα πολύ γλυκό τηλεφώνημα, παρόλο που φαντάζομαι πως θα ήταν δύσκολο για εκείνη. Μου είπε απλώς «Συγχαρητήρια, Ντόναλντ, μπράβο σου» κι εγώ της απάντησα «Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν σπουδαία αντίπαλος». Είναι μια εξαιρετικά δυνατή και έξυπνη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Εξίσου… εντυπωσιακή είναι η μεταστροφή του Τραμπ αναφορικά με τον σύζυγο της αντιπάλου του και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, τον οποίο προεκλογικά είχε χαρακτηρίσει ως διεφθαρμένο, αναφερόμενος επανειλημμένα στα ερωτικά του σκάνδαλα. «Είναι ένα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, όπως όλα τα μέλη της οικογένειάς του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, χωρίς να αποκλείει μάλιστα το ενδεχόμενο να τον καλέσει στο μέλλον για να ζητήσει τις συμβουλές του για ζητήματα διακυβέρνησης.

Στη συνέντευξη του, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ), ο Τραμπ κάνει ειδική αναφορά και στο Obamacare, τον νόμο για την υγεία που ψηφίστηκε επί προεδρίας Ομπάμα και τον οποίο ο Αμερικανός Μίδας είχε δηλώσει ότι θα καταργούσε αν εκλεγόταν.

Τώρα, ωστόσο, κάνει λόγο για ενδεχόμενη «τροποποίηση» αντί κατάργησης του νόμου, διατηρώντας τις διατάξεις που ο ίδιος θεωρεί πετυχημένες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή