Οταν το οικονομικό επιτελείο του Καραμανλή συναντούσε τον Τραμπ

wpid-wp-1478797556270.jpeg


Στις 9 Νοεμβρίου του 2007, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Καραμανλή με επικεφαλής τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, είχε επισκεφθεί την Wall Street προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την «ημέρα Ελλάδας» στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Ήταν η ημέρα που ο Γιώργος Αλογοσκούφης χτύπησε το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ελληνικού χρηματιστηρίου Σπύρο Καπράλο και τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου.

Ο φωτογράφος Νίκος Αποστολόπουλος, που ακολούθησε την αποστολή, απαθανάτισε την συνάντηση που ζήτησε και είχε στο γραφείο του με τον ‘Ελληνα υπουργό Οικονομικών με αντικείμενο το ενδιαφέρον του Δισεκκατομυριούχου επιχειρηματία να επενδύσει σε ελληνικά ακίνητα. Μάλιστα ο κ.Αλογοσκούφης, στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μετά το ταξίδι του, είχε ερωτηθεί για την συγκεκριμένη συνάντηση επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του ομίλου Τραμπ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή: usay.gr