Ο ξυλοδαρμός της μητέρας του Αγγλούπα, τα club της οδού Μεταξά και ο ασύλληπτος αρχηγός

wpid-wp-1478420782925.jpeg

Ηταν Φεβρουάριος του 2014, όταν η Τούλα Αγγλούπα, μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, επέστρεφε σπίτι της με την οικιακή βοηθό από το Αεροδρόμιο των Σπάτων. Επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ιταλία αλλά την τελευταία στιγμή έχασαν την πτήση. Ετσι επέλεξαν να γυρίσουν στο σπίτι της Βούλας και να προγραμματίσουν εκ νέου το ταξίδι. Δεν είχε περάσει πολλή ώρα όταν μια συμμορία κουκουλοφόρων μπούκαρε στο σπίτι.

Αιφνιδιασμένοι και οι ίδιοι οι εισβολείς μια και πίστευαν ότι η γυναίκα απουσιάζει της επιτέθηκαν, την χτύπησαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για όση ώρα χρειάστηκε να ξαφρίσουν το σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής την επόμενη μέρα το πρωί όταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας επέστρεψε στο σπίτι βρήκε την μητέρα του αιμόφυρτη και την πήγε στο Νοσοκομείο. Οι εισβολείς έφυγαν με 400.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Εκείνες τις μέρες ή μάλλον τις νύχτες σε δύο πολύ γνωστά club της Γλυφάδας τα οποία βρίσκονται επί της οδού Αγγέλου Μεταξά η συμμορία απολάμβανε το ποτό, παρέα με νεαρά κορίτσια που διασκέδαζαν ανέμελα όσο οι άνδρες της παρέας σχεδίαζαν το επόμενο χτύπημα. Τα πολυτελή αυτοκίνητα ενός από τους αρχηγούς βρισκόντουσαν κρυμμένα στα υπόγεια όσο εκείνος κυκλοφορούσε με ένα ταπεινό smart. Αλλά ακόμη κι όταν έπεφταν πάνω στα μπλόκα της Τροχαίας με τα πολυτελή αυτοκίνητά τους κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να τους ρωτήσει πως τα απέκτησαν και ποια είναι η φορολογική τους δήλωση. Βλέπεις η Κολομβία των Βαλκανίων τους επέτρεπε να ζουν σαν πρίγκηπες με τα κλεμμένα και λογαριασμό να μην δίνουν. Τους επέτρεπε επίσης να υποδύονται τους τοκογλύφους σε μια εποχή που το μετρητό για τις επιχειρήσεις είναι δυσεύρετο.

Πολύ συχνά για τις αποδράσεις τους χρησιμοποιούσαν την θαλαμηγό γνωστού κοσμηματοπώλη του Κολωνακίου. Η συμμορία είχε-όπως αποδείχτηκε και εκ των υστέρων-την κάλυψη ανδρών της Αστυνομίας αλλά και ενός άλλου μιας ειδικής υπηρεσίας η οποία απέσπασε πλούσια κρατικά κονδύλια για ανύπαρκτες επιδόσεις.

Για την ώρα εκτός από τον Αγγλούπα οι υπόλοιποι “επώνυμοι” της ομάδας διαφεύγουν την σύλληψη, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και είναι αποκαλυπτικό ισχυρών διασυνδέσεων. Λέγεται μάλιστα ότι για την προστασία που απολαμβάνει ειδικά ο έτερος αρχηγός της συμμορίας έχει ενημερωθεί και το πρωθυπουργικό γραφείο και πολύ σύντομα θα υπάρξουν καρατομήσεις!

Ανάμεσα στους αγοραστές των πολύτιμων κλοπιμαίων ήταν τραγουδιστές, τηλεπερσόνες και πολιτικοί.

Υ.Γ>Το τελευταίο πρωινό της ζωής του το αυτοκίνητο του γνωστού ινδάλματος βρέθηκε σε έναν δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι ασύλληπτου αρχηγού…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή