Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ – «Ναι, θα έριχνα την κυβέρνηση εάν …»

wpid-wp-1479037512286.jpeg

“Ναι, θα έριχνα την κυβέρνηση» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ερωτώμενος για την κρίσιμη συνάντηση που είχε γίνει πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου για να αμβλυνθεί η κρίση με την εκκλησία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και το δημοσιογράφο Τάκη Χατζή ο κος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση αποκοπή της ορθοδοξίας από τον ελληνισμό και ερωτηθείς για τη συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον πρωθυπουργό σημείωσε ότι εάν δεν βρισκόταν η χρυσή τομή και του το ζητούσε ο αρχιεπίσκοπος θα έριχνε την κυβέρνηση. Και συνέχισε: «Δεν εκβιάζω αλλά υπάρχουν θέματα στα οποία οι ΑΝΕΛ δεν κάνουν πίσω! Οι διαφωνίες πιστεύω ότι μπορούν να αμβλυνθούν, άλλωστε ο πρωθυπουργός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αρχιεπίσκοπο».

Για τον Νίκο Φίλη

«O κος Φίλης ήταν ένας καλός υπουργός Παιδείας, είναι η πρώτη φορά που τα σχολεία άνοιξαν αλλά διαφωνώ ιδεολογικά κάθετα στις σχέσεις του με την εκκλησία. Είπα και στον ίδιο ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί να διαταραχθούν οι σχέσεις της κυβέρνησης με την εκκλησία. Θα προτιμούσα να δεχθεί ο ίδιος το διάλογο και το σεβασμό στις απόψεις της εκκλησίας και να μην επιμείνει να υπάρχουν κάποιες αλλαγές τώρα στο μάθημα των θρησκευτικών. Δεν έπαιξα κανένα ρόλο στην απομάκρυνσή του. Στον ανασχηματισμό άφησα τον πρωθυπουργό να αποφασίσει απλά έκανα τις προτάσεις των ΑΝΕΛ».

Για την κα Χρυσοβελώνη

«Κακώς πικράθηκε, γιατί ήταν μια εξαιρετική υπουργός, αγωνίστηκε μαζί μας στη Μαγνησία αλλά υπήρχαν κάποιες προτεραιότητες, έπρεπε να γίνουν αλλαγές με νέα πρόσωπα. Στόχος μου είναι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ μέχρι το τέλος της τετραετίας να αναλάβουν μια κυβερνητική θέση»

Για τον Νίκο ΝΙκολόπουλο

«Δυστυχώς χρησιμοποίησε τους ΑΝΕΛ για να εκλεγεί αλλά εμείς δεν είμαστε έαν μοτέλ διανυκτερεύσεων. Μετάνιωσα που στην πορεία των ΑΝΕΛ συνεργαζόμενος με παλαιά στελέχη έκοψα ευκαιρίες από νέους ανθρώπους. Τα λάθη αυτά δεν θα τα ξανακάνω»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή