ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: H απάντηση του πρώην πρωθυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ)

wpid-wp-1479062135563.jpeg

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Κώστας Καραμανλής, από τους πολίτες στη Λαμία όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση προς τιμήν της Μαριέττας Γιαννάκου.Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παραβρέθηκαν περισσότερα απο 1.500 άτομα μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, Νικήτας Κακλαμάνης, Κωστής Χατζηδάκης, υριπίδης Στυλιανίδης και Χρήστος Κίττας.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο κ. Καραμανλής έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την άφιξή του, όπως επίσης και την αποχώρηση του από την εκδήλωση. Απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο ενώ όπως σημειώνει το ΑΠΕ «με ένα χαμόγελο απαντούσε στις εκκλήσεις πολιτών για πιο ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή».

Το σύνολο των ομιλητών αναφερόμενοι στο έργο αλλά και την διαδρομή της Μαριέττας Γιαννάκου τόνισαν την ανάγκη σε ορισμένους τομείς της πολιτικής ζωής να υπάρχει μια ευρύτατη συναίνεση.

Την εκδήλωση που οργάνωσε «ομάδα πολιτών της Λαμίας» προλόγισε ο ομότιμος καθηγητής Κώστας Τσαμαδιάς σκιαγραφώντας την πολιτική διαδρομή της Μαριέττας Γιαννάκου. Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά «σε δεύτερο πρόσωπο», όπως είπε, στη Μαριέττα Γιαννάκου, στην πολιτική της διαδρομή από τη νεανική της ηλικία μέχρι τώρα, τονίζοντας τις ευρύτερες συναινέσεις τις οποίες προσπαθούσε να εντοπίσει στις πολιτικές της πρωτοβουλίες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή