Σπάνιο βίντεο από διακοπές του Λέοναρντ Κοέν στην Υδρα [βίντεο]

wpid-wp-1478867115109.jpeg

Σπάνιο βίντεο από διακοπές του Λέοναρντ Κοέν στην Υδρα [βίντεο]
Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μεγάλου Καναδού καλλιτέχνη, Λέοναρντ Κοέν.

Ο αγαπημένος «Υδραίος» τραγουδοποιός και ποιητής, μόλις πριν από τρεις μήνες είχε αποχαιρετίσει την σύντροφό της ζωής του που έφυγε στα 81 της χρόνια, στις 29 Ιουλίου.

Ο Λεονάρδος, όπως τον φώναζαν οι νησιώτες, αγόρασε το σπίτι του στην Ύδρα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 1960, έξι μέρες μετά τα εικοστά έκτα γενέθλιά του, με 1500 δολάρια, χρησιμοποιώντας ένα μέρος από τα χρήματα που του άφησε πεθαίνοντας η γιαγιά του.

«Αυτό ήταν μία καλή συμφωνία για ένα μυστήριο μέρος με ασυνήθιστους ανθρώπους», είπε αργότερα ο ίδιος για την αγορά του σπιτιού. Ένα λευκό, τριώροφο, επιβλητικό παλιό σπίτι με πέντε δωμάτια χωρίς ρεύμα και νερό.

Σε ένα σπάνιο βίντεο, ο θρυλικός καλλιτέχνης φτάνει στο αγαπημένο του νησί για τις ολιγοήμερες διακοπές του, όπου συνομιλεί με τους κατοίκους που τον περιμένουν, ιδιαίτερα ευδιάθετος ρωτώντας τους στα ελληνικά: «Τι κάνετε;».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή