“Συνελήφθη” ο Σπανούλης για τη δράση του σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ!

wpid-wp-1479752695617.jpeg

Μόνο ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των πλέον καταζητούμενων κακοποιών και ένα νέο σχέδιο παράνομων πράξεων εμφανίστηκε σε όλα τα γήπεδα της Ευρωλίγκας και αυτή την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι πλέον έκπληξη. Ιδού τα ονόματα όσων συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, αλλά δεν πέρασαν καν το Σαββατοκύριακο στη φυλακή.

Σέρχιο Γιούλ: Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να συλλαμβάνονται μαζί δυο κακοποιοί από την ίδια συμμορία, αλλά με συνέταιρο του τον Ράντολφ, ο Γιούλ ήταν αδίστακτος διαλύοντας δυο αντιπάλους στη σειρά αυτή την εβδομάδα. Οι 30 πόντοι του απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν το ρεκόρ καριέρας του μέχρι τότε και η Ρεάλ Μαδρίτης τους χρειαζόταν όλους. Παρόλα αυτά, χρειάστηκε μόνο 22 λεπτά για να πετύχει 20 ακόμα πόντους και μοιράσει 7 ασίστ και να “σβήσει” τη μεγαλύτερο αντίπαλο του, τη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Πιάσε τον αν μπορείς, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ξέρει τον τρόπο…

Βασίλης Σπανούλης: Πάλι αυτός… Ο αδίστακτος ηγέτης της ελληνικής σπείρας από τον Πειραιά επικράτησε της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού. Αρχικά είχε μια σεμνή εμφάνιση με 15 πόντους και 6 ασίστ εναντίον των πρώην συνεργατών του, του απατεώνα Γιώργου Μπαρτζώκα, του μειλίχιου Στράτου Περπέρογλου και του “μπράβου” Τζόι Ντόρσεϊ που είναι πλέον μέλη της συμμορίας της Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ο “Kill Bill” έψαχνε για εκδίκηση στο ΟΑΚΑ. Εν τέλει, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν μια ακόμα νίκη με αυτόν να έχει 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ κατάφερε το τελικό χτύπημα του Ολυμπιακού με τη βοήθεια του “αοιδού” Γιώργου Πρίντεζη.

Αντονι Ράντολφ: Μετά από τέσσερις συλλήψεις πέρσι στο Κρασνοντάρ, συνελήφθη να προξενεί δολιοφθορές στην Ισπανία. Αρχικά, στη Μαδρίτη είχε 12 πόντους και 4 ασίστ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ηταν ένα ταπεινό έγκλημα για τον Αμερικανό γκάγκστερ σε σύγκριση με ο,τι ακολούθησε στη Βαρκελώνη. Οπως ο Σπανούλης, ο οποίος κέρδισε τον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα, ο Ράντολφ δεν έδειξε κανένα έλεος εκτός έδρας έδρας με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κοψίματα, ένα από αυτά μάλιστα ήταν όσο θανατηφόρο γινόταν απέναντι στον Ντόρσεϊ.

Γιοχάνες Φόιγκτμαν: Δεν είναι πλέον σύμπτωση. Ο Γερμανός εκβιαστής της Μπασκόνια θα κάνει τους πάντες να πληρώσουν. Τα κατάφερε ξανά απέναντι στους συμπατριώτες του της Μπάμπεργκ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ και πήρε το αίμα του πίσω μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, παρά τους 16 πόντους και τα 8 ριμπάουντ του. Κάθε βδομάδα κερδίζει όλο και περισσότερο σεβασμό στον υπόκοσμο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να τον κρατήσουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Μάρκο Σιμόνοβιτς: Ο τρομοκράτης του Βελιγραδίου χτύπησε ξανά. Φορώντας το σήμα του Ερυθρού Αστέρα στο στήθος είχε 23 πόντους και 6 ριμπάουντ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να εδραιωθεί στη Σερβία. Λίγες μέρες νωρίτερα, εθεάθη στη Βαυαρία να πετυχαίνει 17 πόντους απέναντι στη Μπάμπεργκ. Δεν βάζει τέλος στις αχρείες του ενέργειες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









eurohoops.net

Πηγή