Τρίτο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου

wpid-wp-1479933934064.jpeg

«Όχι» για τρίτη φορά είπε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο αίτημα του Ακη Τσοχατζόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών που του έχει επιβληθεί για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και δεν έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού, ο οποίος στην αίτησή του υποστήριζε ότι η παραμονή του στις φυλακές βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του, ενώ ζητούσε να περάσει όσο χρόνο του απομένει, όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον ανήλικο γιο του.

«Απορρίπτεται για τρίτη φορά; Μπράβο σας!», είπε ο Ακης Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος στους δικαστές αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης. Νωρίτερα, είχε ξεσπάσει «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του Ακη Τσοχατζόπουλου και των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής, με μία εκ των δικηγόρων του ελληνικού Δημοσίου να καταγγέλλει στο δικαστήριο ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη της επιτέθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είπε στους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής: «Θα σας κάνω μήνυση. Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα στο δικαστήριο».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας απολογήθηκε και η πρώην λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία έμεινε 4 χρόνια στη φυλακή κατηγορούμενη για συνέργεια στο ξέπλυμα χρήματος του πρώην υπουργού. «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, δεν μπορούσα πότε να φανταστώ αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος σήμερα», είπε.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή