2,5 ώρες στον Δουράμπεη του Νέου Ψυχικού.. Συνάντηση μυστήριο Καμμένου..Χατζηνικολάου

wpid-wp-1479923969544.jpeg

Θα πρέπει κάτι πολύ σοβαρό να απασχολούσε έναν εκ των δύο ή και τους δύο ώστε ο Πάνος Καμμένος σε μια συγκυρία που ο Ερντογάν απειλεί να αφιερώσει 2,5 ολόκληρες ώρες στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το να ήθελε ο Χατζηνικολάου να γίνει παρουσιαστής της εκπομπής του υπ. Αμυνας το βλέπουμε σχεδόν αδύνατο μια και από το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (ο εφοπλιστής έχει πληρώσει ήδη 26.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση) θα μπορεί να παρουσιάζει ότι εκπομπές θέλει_ακόμη και τον Ενικό. Μια και μιλάμε όμως για τον Eνικό και το Star δεν θα πρέπει να ήταν μια τόσο εύκολη απόφαση για τον δημοσιογράφο το διαζύγιο. Οπως όλα δείχνουν το θρυλικό Star θα συνεχίσει να εκπέμπει και ο Χατζηνικολάου θα βρεθεί να το ανταγωνίζεται με το νέο κανάλι. Οι πληροφορίες θέλους τους ιδιοκτήτες του STAR να ζητούν από την Κάτια Μακρή να αποφασίσει εάν θα μείνει στο κανάλι η θα πάει στο κανάλι του Μαρινάκη. Οπως όλα δείχνουν η Κάτια δεν θα ακολουθήσει τον Χατζηνικολάου. Ηδη διαφαίνεται μια ρωγμή στις σχέσεις Χατζηνικολάου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να αφορά τον Πάνο Καμμένο παρότι ο υπουργός Αμυνας διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ισως το αντικείμενο της πολύωρης συνάντησης των δύο ανδρών να έχει να κάνει με την σκηνοθετικη δεινότητα του Πάνου Καμμένου. Ο υπουργός έχοντας στο ενεργητικό του χολυγουντιανές υπερπαραγωγές (παρελάσεις, υποδοχή Ομπάμα, υποδοχή Μητσοτάκη, Ασκήσεις κλπ) θα μπορούσε να αναδειχθεί σε σκηνοθέτη-κλειδί για το νέο κανάλι.

Επίσης ο Πάνος έχει μια πολύ ωραία ιδέα για lifestyle εκπομπή με τίτλο ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ την οποία θα μπορούσαν να παρουσιάζουν η Ελεάνα Παγουρά και η Αννα Μαρία Λογοθέτη.

Τι απ΄όλα συζήτησαν ο χρόνος θα δείξει…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή