O Kατρούγκαλος, το Playboy, η κωμικοτραγική ηρωίδα του Αλμοδοβάρ και ο ΕΝΦΙΑ στον Καφέ

wpid-wp-1478523159002.jpeg

Αρχηγός κόμματος φιλικά προσκείμενος στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει αστειευόμενος ότι ο Κατρούγκαλος διαβάζει ακόμη Playboy!

Προφανώς πίσω από την χιουμοριστική διάθεση μπορεί να διακρίνει κανείς και την διάθεση να υπογραμμισθεί η υπουργική ανεπάρκεια του πρώην επικεφαλής του υπ. Εργασίας.

Ο ανασχηματισμός ήρθε να δικαιώσει την χιουμοριστική προσέγγιση στις αρετές του υπουργού. Για να μην χάσει την υπουργική καρέκλα δέχθηκε διττή ταπείνωση από τον Τσίπρα: Tον αντικατέστησε η Διευθύντρια του γραφείου του (τόσο επαρκής ήταν) ενώ και ο ίδιος δέχθηκε να αναλάβει το υπουργείο Ευρωπαικών υποθέσεων δηλαδή να επιβλέπει τα τιτιβίσματα του Παπαδημούλη καθότι πολύ δύσκολα ο Τσίπρας θα βρει πραγματικές αρμοδιότητες να του αναθέσει!

Η νεαρά αντικαταστάτριά του τώρα μέσα στην έπαρσή της λησμόνησε αυτοστιγμή τις πύρινες αντιμνημονιακές της κορώνες και σαν ηρωίδα του Αλμοδοβάρ αφήνεται στα νέο της ρόλο έτοιμη να υπηρετήσει με πάθος την κωμικοτραγική τέχνη στην οποία ετάχθη από μικρή: To να βρίζεις τους τραπεζίτες σαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια σαν υπουργός να συνομιλείς και να υποκύπτεις στους δανειστές κι όλα αυτά για να υπηρετήσεις την προσωπική σου ματαιοδοξία είναι σκέτη απελπισία ακόμη κι αν η ίδια την βαφτίζει προσωπική εξέλιξη.

Η κα Αχτσιόγλου λοιπόν θα είναι ο νέος εφιάλτης των συνταξιούχων στα καφενεία, των ανέργων μητέρων, των γυναικών που βλέπουν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται.

Η κα Αχτσιόγλου επίσης θα είναι εκείνη που σε συνεργασία με τον ανερμάτιστο Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους συμβούλους του θα στερήσει ακόμη και τον καφέ από τους συνταξιούχους αλλά και θα κάνει ακόμη πιο δυσβάσταχτο το καλάθι της νοικοκυράς μέσα από την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο ελληνικό αλλά και τον στιγμιαίο καφέ.

Η νεαρή ηρωίδα του Αλμοδοβάρ θα πετσοκόβει συντάξεις και ο Τσακαλώτος θα εκδικείται τα γηρατιά επειδή εκ των πραγμάτων στην διάρκεια του βίου τους ψήφισαν περισσότερες φορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και όχι ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας λοιπόν επιβράβευσε τον άνθρωπο που επέβαλλε τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στον Καφέ, τον τραγικό Τσακαλώτο που παρότι υποδύεται τον ηγέτη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης επιβραβεύεται από τον πρωθυπουργό επειδή στην πράξη εφαρμόζει το πιο σκληρό μνημόνιο και προετοιμάζει το επόμενο.

Μόνο που ο ΕΝΦΙΑ στον Καφέ-περί αυτού πρόκειται-είναι μια πράξη σχεδόν απάνθρωπη την οποία πλέον συνυπογράφει και η ματαιόδοξη νεαρή του υπ. Εργασίας…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή