Γερμανικές Σημαίες να βλέπω..Σόιμπλε: Μη συμβατή με τις υποχρεώσεις της η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για «μποναμά»

wpid-wp-1482238590140.jpeg

Η ευρωζώνη θα διαλυθεί, αν οι χώρες δεν τηρούν τους κανόνες, δήλωσε στην Die Zeit ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τα σχέδια της Ελλάδας για χορήγηση επιπλέον σύνταξης στους Ελληνες τα Χριστούγεννα, ενώ η χώρα βρίσκεται σε πρόγραμμα διάσωσης.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας έχουν ερωτηθεί για την άποψή τους ως προς το αν η κίνηση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης συνάδει με τις υποχρεώσεις της.

«Η αρχική απάντηση είναι «όχι». Αν δεν τηρήσουμε τους κανόνες, η ευρωζώνη θα διαλυθεί», είπε, προσθέτοντας πως η δομή της νομισματικής ένωσης πρέπει να αλλάξει.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή