Γλυκιά μου μοναξιά

wpid-wp-1481569875544.jpeg

Έχεις περάσει μια μέρα γεμάτη με δραστηριότητες. Έρχεσαι σπίτι αργά το βράδυ και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να ξαπλώσεις στον καναπέ και να κλείσεις για λίγο τα μάτια. Ηρεμείς… Δεν ακούς το παραμικρό θόρυβο!Και εκεί έρχονται στο μυαλό διάφορες σκέψεις. Συνειδητοποιείς πως σε επισκέφτηκε η μοναξιά.Είναι κάτι βράδια που νιώθεις περίεργα. Ήσουν πριν με ανθρώπους και τώρα εσύ νιώθεις μόνη. Δεν υπάρχουν φιλίες και τέτοια. Όποιος σε πλησιάσει προσποιείται. Αυτό είναι σίγουρο. Δίνεις τα πάντα χωρίς να περιμένεις τίποτα.

Κουράστηκα να προσποιούμαι πως είμαι καλά με όλους. Πάντα για τους άλλους. Για εμένα πότε θα κάνω κάτι; Θέλω αληθινά πράγματα κοντά μου και όχι ψεύτικους ανθρώπους δίπλα μου.Τελικά είναι καλύτερη η μοναξιά μου. Αυτή με ακούει, με βλέπει θλιμμένη και χαρούμενη. Υπάρχουν στιγμές που με κάνει να ονειρεύομαι.
Φεύγει ο νους και ταξιδεύει στα παλιά. Αναδρομές σε παλιές στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες. Και μετά καταλήγει στο τώρα. Εκεί που βρίσκεσαι. Με αυτά τα βράδια γυρνάς πίσω σε ταξίδια του χρόνου, μόλις σε λίγα λεπτά.

Τελικά η απόλυτη μοναξιά είναι καλύτερη από αυτή μες στον κόσμο; Όπως και να έχει προτιμώ να δίνω και ας μην παίρνω τίποτα πίσω. Όμως ξέρω πως έτσι νιώθω, έτσι είμαι ως άνθρωπος! Δεν με νοιάζει άλλωστε. Ξέρω πως η μοναξιά θα είναι πάντα εκεί τα βράδια και θα με περιμένει..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή