Διάγγελμα.. Τώρα που σας ξέσκισα για τα καλά την κωλάρα, σας επιστρέφω το μπουκαλάκι με το λάδι Άδειο

wpid-wp-1481304999809.jpeg

Ανάσα αξιοπρέπειας έδωσε σε εκατομμύρια Έλληνες το διάγγελμα του Πρωθυπουτρόλ Αλέξη Τσίπρα, αφού ακόμα και ο τελευταίος καθυστερημένος έχει καταλάβει πια ότι η Ελλάδα είναι τελειωμένη και η ομαδική αυτοκτονία αποτελεί μονόδρομο για να βγούμε από την κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε μέσα σε 7,5 λεπτά να συνδυάσει κινησιολογία Κώστα Καραμανλή – βοηθάνε και οι πατσές – και ρητορική Αντώνη Σαμαρά, αφού τις ίδιες ακριβώς πίπες έλεγε πρόπερσυ τέτοιες μέρες ο συγχωρεμένος.

O Aλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι χθες το πρωί βρήκε τυχαία στην αριστερή κωλότσεπη 617 εκατομμύρια ευρώ και – επηρεασμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων – σκέφτηκε «Τι να τα κάνω τώρα αυτά; Ρε δεν τα δίνω 13η σύνταξη-χαρτζιλίκι σε αυτούς τους έρμους τους κωλόγερους που ζούνε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και τους έχω αλλάξει τα φώτα από τότε που ανέλαβα; Έτσι κι αλλιώς του χρόνου θα τους πάρω πίσω τα 8πλάσια».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, 1.600.000 συνταξιούχοι που λαμβάνουν σύνταξη κάτω από 850 ευρώ θα μοιραστούν – όχι ισόποσα – 617 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή λεφτά που περίσσεψαν από τις μίζες και τους μισθούς των χιλιάδων συριζοταλιμπάν που έχουν διοριστεί επί πρωθυπουργίας του.

Μάλιστα, ο βασιλιάς των τρολ σόκαρε τους πάντες όταν είπε ότι θα ντυθεί Άγιος Βασιλής και θα μοιράσει o ίδιος καμινάδα-καμινάδα τη 13η σύνταξη, αφού με τέτοια μπάκα που έχει κάνει το μόνο που του λείπει για να γίνει φτυστός ο Άγιος είναι ένα ελκηθρο και ένα κοπάδι τάρανδοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε επίσης ότι εκτός από πιο σέξι πρωθυπουργός είναι και πιο μαλάκας αλλά όχι πιο μαλάκας από 11.000.000 “Ελληνες που κλαψομουνιάζουν όλη μέρα αλλά δεν βγάζουν κιχ και θα πάνε σαν καλοί σκλάβοι που είναι να εισπράξουν τα ψίχουλα που θα τους πετάξει.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε επίσης ότι το ΦΠΑ των νησιών του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου που έχουν σηκώσει όλο το βάρος του προσφυγικού θα παραμείνει στο 13% αλλά ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τα νησιά, αφού έτσι κι αλλιώς από μέρα σε μέρα θα μας τα πάρει ο Ερντογάν ή θα τα χαρίσουμε στους φασίστες της Χρυσής Αυγής που ονειρεύονται εξπρές δρομολόγια Σάμος-Χίος-Λέσβος-Άουσβιτς.

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην αντιπολίτευση, ενώ δεν ήταν λίγα τα πατσαβουράκια που έγραψαν ότι πάμε σε εκλογές και είναι να απορεί κανείς πια με αυτούς τους ηλίθιους που συνεχώς κάνουν προβλέψεις και συνεχώς πέφτουν έξω.

Πατσαβουράκια μου, τελευταία φορά που κάνατε πρόβλεψη βγήκε ΟΧΙ, μείναμε στο ευρώ, υπογράψαμε τα πάντα, περιμένουμε Brexit, κέρδισε ο Τραμπ, μπαίνουμε ήδη στον 3ο χρόνο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κούλης δεν πείθει ούτε την ηλεκτρική σκούπα της Μαρέβας.

Έχετε υποτιμήσει πολύ τον Αλέξη Τσίπρα αν νομίζετε ότι έχει καμιά διάθεση να βρεθεί αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή έστω δεύτερο βιολί σε μια συγκυβέρνηση με Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό το ζαβό της Ντόρας.

Εκτός συγκλονιστικού απροοόπτου, θα τον τρώμε στη μάπα για πολύ καιρό ακόμα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή