«ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ»! Η συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία Ελληνίδας ηθοποιού

wpid-wp-1482518825065.jpeg

Τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε ενώ έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο στο κρεβάτι του νοσοκομείου, εξομολογείται Ελληνίδα χορογράφος και ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην Espresso περιγράφει ως εξής την εμπειρία της:

» Κάποια στιγμή είδα το σώμα μου να φεύγει από το νυχτικό και αισθανόμουν – δεν το είδα – το χέρι του Φρέντυ απλωμένο. Το κορμί μου άρχισε να φεύγει και οι χτύποι της καρδιάς μου αδυνατούσαν κατ΄τη διάρκεια μιας χημειοθεραπείας που μου έκαναν. Πέθαινα. Ο Δημήτρης ( σσ ο νυν σύντροφός της) έκλαιγε, οι γιατροί έτρεχαν και εγώ δεν έδινα σημασία. Αισθανόμουν μια απέραντη χαρά και γαλήνη. Το γούσταρα. Να μη φοβηθεί κανείς όταν θα “φύγει’».

Παράλληλα, η αγαπημένη καλλιτέχνης μιλάει για τη στενή σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό ακόμη και όταν εκείνος δεν ήταν πια στη ζωή αλλά και τον Θεό και υπογραμμίζει: » Mου πήρε τα αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν ξέρω γιατί» λέει και εξηγεί « Παρακάλεσα τελευταία στιγμή να μην χάσω την μάνα μου που ήταν μόνο 50 χρόνων, τον μπαμπά μου τον αδελφό μου και με άφησε χωρίς οικογένεια».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή