ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.. Συνέλαβαν τον άνθρωπο που πέταξε βιτριόλι στον ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΡΑΚΗ

wpid-wp-1481310852378.jpeg

Tεράστια επιτυχία των αστυνομικών της Ασφάλειας οι οποίοι κατάφεραν μετά από 9 χρόνια να συλλάβουν τον Αλβανό που πέταξε βιτριόλι στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη.

Ο φυσικός αυτουργός στην απόπειρα ανθρωποκτονίας με βιτριόλι εναντίον του ποινικολόγου Παύλου Σαράκη, ο Αλβανός με τα δεκαπέντε ονόματα, πιάστηκε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μετά από εννέα χρόνια να βάλουν στο χέρι τον άνθρωπο που έλαβε την εντολή να “σβήσει από το χάρτη” τον γνωστό ποινικολόγο, να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη_σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.


Η σύλληψη του έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Δραπετσώνας όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρει καταφύγιο τον τελευταίο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αλβανία όπου την είχε κοπανήσει αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση τον Δεκέμβριο του 2007. Το ίδιο πρόσωπο φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να εξετάζεται και για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα καθώς οι αστυνομικοί βλέπουν το ίδιο modus operandi.
Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, ο Demiri ή Papa ή Grabova ή Papai ή Εkimi ή Prapaj Lalaj ή Noti ή Arben ή Orkes η Orges ή Jorgo ή Jani ή Erion ή Mario είναι γεννηθείς στις 7.6.1981 στην Αλβανία ήταν κατοικός Γαλατσίου και τα τελευταία χρόνια αν και ήταν ένα από τα δύο άτομα (οι φυσικοί αυτουργοί) στην απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη είχε εξαφανιστεί. Ο συλληφθείς κρατείται στη ΓΑΔΑ και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευλπίδων. Ο κ. Σαράκης μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως «Είναι μια υπόθεση που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Πέρα από τους υπάρχοντες εμπλεκόμενους, πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έδωσαν την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου. Ανήκουν στον κύκλο επίορκων αστυνομικών που τους είχα καταγγείλει για διαφθορά και για άνομη σχέση με τον υπόκοσμο. Είναι υποχρέωση της δικαιοσύνης να διερευνήσει σε βάθος αυτή την υπόθεση και να αποκαλυφθούν όλοι οι συμμέτοχοι στην βάρβαρη εγκληματική ενέργεια σε βάρος μου».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή