ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.. O TRUMP αντικαθιστά την LΑGARDE!

wpid-wp-1482173716449.jpeg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ παίρνει τον έλεγχο το ΔΝΤ στα χέρια του-μετά και την σημερινή καταδίκη της Λαγκάρντ για αμέλεια στην υπόθεση Ταπί.Μάλιστα προετοιμάζει για το πόστο της στέλεχος αμερικανικής τράπεζας. Το επιτελείο του Τραμπ απαιτεί τον πλήρη έλεγχο της οικονομικής ζωής κρατών όπως η Ελλάδα ώστε να επιτρέπει την συμμετοχή του ΔΝΤ και κυρίως των έλεγχο των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων που είναι ανοιχτές στις Τράπεζες, όπως συμβαίνει με τις επιχειρήσεις πολλών Ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι παρότι χρεκοπημένοι και με τεράστιο δανεισμό εξακολουθούν να διοικούν της επιχειρήσεις τους. Ερχεται τώρα το επιτελείο του Τραμπ να μεταφέρει στο ΔΝΤ (και άρα και στους θεσμούς) την σκληρή γραμμή του νέου πλανητάρχη: Oι χρεοκοπημένοι Ελληνες χάνουν τις επιχειρήσεις τους και τοποθετούνται νέα ΔΣ ελεγχόμενα από τους δανειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, οι Θεσμοί πάνε ένα βήμα παραπέρα το αίτημα των τραπεζών για άμεση αποπομπή των μη συνεργάσιμων διοικήσεων από τις υπό αναδιάρθρωση επιχειρήσεις συναρτώντας άμεσα τον μέτοχο – ιδιοκτήτη με τον χρηματοδότη της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούν ότι οι σημερινές διοικήσεις υπερχρεωμένων επιχειρήσεων πρέπει να εξαφανιστούν από το “κάδρο” άπαξ και δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν οικονομικά για τη διάσωση της επιχείρησης, χωρίς να τίθεται καν θέμα συνεργασίας τους με την τράπεζα.

Η συγκεκριμένη θέση των “Θεσμών” ξεπερνά το ζητούμενο των τραπεζών που είναι να αποπέμπονται δια νόμου οι μη συνεργάσιμοι ιδιοκτήτες υπερχρεωμένων επιχειρήσεων και θέτει επί τάπητος το ενδεχόμενο πλήρους αλλαγής της μέχρι σήμερα γνωστής επιχειρηματικής “ανθρωπογεωγραφίας”.

Τι σημαίνει αυτό στη πράξη; Οτι απλά οι χρεοκοπημένοι που την είχαν βγάλει καθαρή όλα αυτά τα χρόνια θα κινδυνέψουν να χάσουν ολοσχερώς τις επιχειρήσεις τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή