Η «Χρυσή Αυγή» ξεπλένει τον Σύριζα!

wpid-wp-1481198706826.jpeg

Δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μάλιστα οι πιο σκληροπυρηνικοί, οι πιο μπροστινοί μετά τον αρχηγό Μιχαλολιάκο, οι σύντροφοι Κασιδιάρης και Παππάς, βρέθηκαν στο Καστελόριζο και φωτογραφήθηκαν παρέα με βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης. Το γεγονός θεωρήθηκε κατάπτυστο από την αντιπολίτευση, εκτός βέβαια της Χρυσής Αυγής, αλλά και από επώνυμους συριζαίους.
Ο πιο σοβαρός αρθρογράφος, μάλιστα, του Σύριζα καταδίκασε από την «Αυγή», όχι τη Χρυσή Αυγή, από την κυβερνητική εφημερίδα, τους βουλευτές της «αριστεράς» που δέχθηκαν να τιμήσουν μία εκδήλωση εθνικού χαρακτήρα, με τους ναζί, τους φασίστες Κασιδιάρη, Παππά. Με τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής, όπως τους αποκαλούν.
Ντροπή! Ντροπή να τα βάζουν αριστεροί με τους αριστερούς, επειδή ήταν παρόντες και φωτογραφήθηκαν μαζί με ακροδεξιούς. Υποκρισία! Αν πράγματι οι δήθεν αριστεροί ελέγχονται για την ασυνέπειά τους, για την άστοχη ενέργειά τους να παρουσιαστούν ως ενιαίο μέτωπο με ακροδεξιούς κατά των τουρκικών προκλήσεων, τότε όφειλαν να επικρίνουν και τους δύο χρυσαυγίτες βουλευτές. Ντροπή τους κι αυτοί που δέχθηκαν να… συνευρεθούν με τους συμμορίτες του Σύριζα.
Έτσι πάει. Γιατί να “ναι υπόλογοι μόνον οι αριστεροί βουλευτές απέναντι στην αριστερά κι όχι οι ακροδεξιοί απέναντι στις δικές τους αντιαριστερές θέσεις; Και γιατί να είναι λιγότερο συμμορίτες οι συριζαίοι απ” εκείνους της Χρυσής Αυγής.
Τι θα πει συμμορίτης. Αυτός που δεν πιστεύει τίποτα. Ο αδίστακτος κακοποιός. Που τον καλείς στο σπίτι σου διότι δεν γνωρίζεις ότι είναι συμμορίτης. Τον καλείς ως γιατρό, ως υδραυλικό, ως δάσκαλο, ως ελαιοχρωματιστή, κι αυτός όταν μπει στο σπίτι σου δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Του συμμορίτη. Σε βιάζει. Σε κλέβει. Είναι διαφορετικός απ” ό,τι παρουσιαζόταν. Κανονικός συμμορίτης, όχι σολίστας, όχι μοναχικός λύκος. Έχεις να κάνεις με οργανωμένο κόμμα, με συμμορία συντονισμένη.
Δεν νομίζω ότι ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση για να μας πηδάει. Να μας πονάει. Να μας κάνει να υποφέρουμε. Να, όμως, που αυτό συμβαίνει.
Και κατηγορείται ο Σύριζα γιατί, λέει, ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή. Θέμα ιδεολογικής ακεραιότητας. Να κατηγορηθεί και η Χρυσή Αυγή που δεν κράτησε αποστάσεις από τους συναδέλφους συμμορίτες της άλλης πλευράς. Έτσι πάει. Ο μεν σύριζας ξεπλένει το κόμμα-συμμορία Χρυσή Αυγή, η δε Χρυσή Αυγή ξεπλένει την κυβερνητική συμμορία.
Σκάνδαλο!, στον Σύριζα φτύνουν τον…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή