Ο KΑΜΜΕΝΟΣ αναλαμβάνει την κυβέρνηση.. Μέλος συμμορίας o Βαρουφάκης, στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν!

wpid-wp-1481197470602.jpeg

O Πάνος Καμμένος παίρνει πάνω του την κυβέρνηση! Αυτό δείχνει η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε τόσο στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο χαρακτήρισε μέλος της Συμμορίας Σόιμπλε-Τόμσεν, όσο και κατά του Ερντογάν που χαρακτήρισε στυγνό δικτάτορα!

Αυτά μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Realfm.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε ότι είχε αποδεχθεί το σχεδίο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια των διαπραγμάτευσεων του καλοκαιριού του 2015 εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας ο τότε υπ. Οικονομικών είχε πει ότι θα αποδεχθεί το σχέδιο του Γερμανού ομολόγου του και τότε αποφασίστηκε η αποπομπή του. Κατά τον Πάνο Καμμένο υπήρξε για το θέμα και παρέμβαση του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του προέδρου της Γαλλίας Ντόναλντ Τραμπ.
«Ο Βαρουφάκης απέδειξε στο τέλος και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες ότι ήταν με τη μεριά Τόμσεν και Σόιμπλε. Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει, και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ, κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό και πήραμε την έγκριση τον Σεπτέμβριο, ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπ. Άμυνας μιλώντας στο RealFm.
«Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε» συμπλήρωσε ο υπ. Άμυνας και συνέχισε: «Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας. Είχε την προσωπική πολιτική που οδηγούσε στο σχέδιο Σόιμπλε. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι εκείνο το βράδυ που άλλαξε η πολιτική και η Ελλάδα ήρθε κοντά στις ΗΠΑ και η τελευταία επίσκεψη Ομπάμα ήταν συγκλονιστική και η πολιτική που θα συνεχιστεί από τον Τραμπ θα είναι καθοριστικής σημασίας». «Ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα, και στην πορεία βρήκαν Έλληνες συνεργούς» σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και όσα συνέβησαν στις Κάννες λέγοντας ότι εκείνο το βράδυ «ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα».
Στο μεταξύ χαρακτήρισε στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Τουρκίας Σουλτάνο Ερντογάν.
Πρόσθεσε, δε, ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας» προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα».
Προειδοποίησε, ακόμα, ότι «όταν αν πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».
Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».
Σημείωσε, δε, ότι αν και είναι σε εξέλιξη αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αυτές είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
Έκανε λόγο για «λεκτικές αυτή τη στιγμή προκλήσεις» προσθέτοντας ότι «οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».
«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», κατέληξε ο υπ. Άμυνας.

Μετά απ΄όλα αυτά είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΑΝΕΛ διεκδικεί παίρνει στους ώμους του την διακυβέρνηση της χώρας και τις ευθύνες της και διεκδικεί το ρόλο ηγέτη στο χώρο της κεντροδεξιάς.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή