ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Προεκλογικές αναγγελίες προετοιμάζει ο Τσίπρας

wpid-wp-1481218069546.jpeg

Πανικόβλητη είναι η κυβέρνηση καθώς βλέπει να παγιώνεται η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις χωρίς καμία εξαίρεση καταγράφουν τεράστια απόσταση πάνω από 10 μονάδες, αναφέροντας μάλιστα πως είναι μη αναστρέψιμη.

Έτσι όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι του Μαξίμου ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του, προσπαθούν να βρουν κάποια μέτρα που θα ανακοινώσουν ώστε να δείξουν ότι κάνουν προσπάθεια για αντιστροφή της λιτότητας. Έτσι σχεδιάζεται έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων.

Βεβαίως στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών, αν δεν κλείσει η αξιολόγηση και αν οι δανειστές επιμείνουν σε μέτρα ύψους 4,5 δισ., και με αυτό τον τρόπο θέλουν να ανακόψουν την περαιτέρω πολιτική φθορά.

Μπορεί οι όποιες αποφάσεις να έχουν τον κατά περίπτωση χαρακτήρα (μόνο για φέτος), αλλά είναι θέμα πολιτικής εμπιστοσύνης που επιχειρεί να οικοδομήσει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας με τους μη προνομιούχους, που μαζικά στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και στο δημοψήφισμα και τώρα δηλώνουν απογοητευμένoι.

Παράλληλα, με τις αποφάσεις για έκτακτη οικονομική ενίσχυση ο κ. Τσίπρας θέλει να δώσει και το στίγμα του προς ποια κατεύθυνση θέλει να κινηθεί μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή