ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Εισαγγελικός λειτουργός έκανε «ΝΤΟΥ» μαζί με ΟΡΚΩΤΟΥΣ λογιστές στο Δήμο Αθηναίων για τη «Ρόδα του Καμίνη»!

wpid-wp-1482951464123.jpeg


Πριν από λίγο, σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, εισαγγελικός λειτουργός συνοδευόμενος από ορκωτούς λογιστές, κάνουν «φύλλο και φτερό» το Δήμο Αθηναίων.

Ψάχνουν τις συμβάσεις έργου για την «Ρόδα του Καμίνη».

Την παραίτησή του από πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπέβαλε ο Χρήστος Τεντόμας, στον απόηχο του θέματος που δημιουργήθηκε με την… ακίνητη Ρόδα στο Σύνταγμα.

Το ξήλωμα της Ρόδας, και την απομάκρυνσή της από το Σύνταγμα, ζήτησε νωρίτερα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο Γιώργος Καμίνης…

Ο Δήμος Αθηναίων επικαλείται «την αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεαμάτων, να παραταθεί η παραμονή της έως ότου προσκομιστούν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία». Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι της Ρόδας δεν ήταν σε θέση να την θέσουν σε λειτουργία ούτε την Πρωτοχρονιά.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την επικινδυνότητα της Ρόδας διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά, μάλλον ανταγωνίστριας εταιρείας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα στην λειτουργία της Ρόδας.

Θα σκάσει κι άλλη βόμβα σύντομα στο Δήμο Αθηναίων!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή