Ρε συ Αλέξη, που τους μάζεψες όλους αυτούς τους πάμπλουτους κατσιαπλιάδες

wpid-wp-1483001636120.jpeg

Ισως είναι το χιόνι που πέφτει εκεί έξω με τους χιλιάδες αστέγους και τις κολασμένες ζωές που σέρνονται κάτω από τις γέφυρες αναζητώντας καταφύγιο, είναι ίσως το χιόνι και τα εκατομμύρια ευρώ των Συριζαίων που προκαλούν ίλιγγο. Αυτό που αποκαλύπτουν τα ΠΟΘΕΝ έσχες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ της εξουσίας είναι πρωτοφανές.

Ανθρωποι με εκατομμύρια ευρώ, μετοχές, ομόλογα και καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού και του εσωτερικού καβάλησαν το αντιμνημονιακό κύμα και έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία, οργώνοντας το Σύνταγμα με αντιμνημονιακή οργή και συνθήματα. Σημείο αναφοράς όλων αυτών ο μοιραίος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χάρη στον οποίο τους γνώρισαν οι σερβιτόροι των επώνυμων εστιατορίων της Αθήνας και οι κλείστρες των καναλιών.

Οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του Τσίπρα είναι ασήμαντα μπροστά στα εκατομμύρια των απίστευτων κατσιαπλιάδων οι οποίοι κόλλησαν πάνω του σαν μαγνήτες και καβάλησαν την εξουσία.

Εχει κάθε δίκιο η Περιστέρα να πετάγεται αγριεμένη στον ύπνο της και να του λέει:

-Ρε συ Αλέξη, που τους μάζεψες όλους αυτούς τους πάμπλουτους κατσιαπλιάδες μπροστά στους οποίους εμείς είμαστε φτωχοί και τους έβαλες συγκυβερνήτες σου στα κρατικά πόστα;

Από μια άποψη ο Αλέξης Τσίπρας είναι αξιολύπητος γι΄αυτό που του συνέβη. Από την άλλη ο λαός-παρότι ηλίθιος-από την αρχή του νέου χρόνου θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια στην πιο οδυνηρή και αμείλικτη πραγματικότητα των Μνημονίων. Οι αυξήσεις και τα χαράτσια της καθημερινότητας θα είναι τέτοια που ακόμη και οι ηλίθιοι θα αφυπνισθούν προκαλώντας ένα τεράστιο τσουνάμι οργής που θα παρασύρει το πολιτικό προσωπικό της χώρας στο σύνολό του.

Δυστυχώς δεν υπάρχει μέσα από αυτόν τον πολιτικό συρφετό εναλλακτική λύση για τον τόπο.

Το κοντινό μέλλον έχει μόνο ΔΑΚΡΥΑ και ΑΙΜΑ. Τα εκατομμύρια τα έχουν φυλακίσει οι Κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες του εξωτερικού. Οσο για τον Τσίπρα υπήρξε για όλους αυτούς ένας Ιόλας. Ενας Αριστερός Συλλέκτης Κατσιαπλιάδων με μυθικές περιουσίες. Πρέπει πράγματι να έχεις ένα χάρισμα για να μαζέψεις σε ένα κόμμα όλους αυτούς τους Εκατομμυριούχους που αποκαλύπτονται μπροστά μας τα τελευταία 24ωρα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°