Στο πεζοδρόμιο κάνουν κρότο τα όνειρα…

wpid-wp-1481305940713.jpeg

Περπατούσαν στην μέση του δρόμου. Εκείνος κρατούσε το χέρι της τρυφερά κι εκείνη είχε χωθεί στην χούφτα του. Από μακριά φαίνονταν φώτα, ένα αμάξι, μια κόρνα, έκαναν την κοπέλα να πηδήξει βιαστικά στο πεζοδρόμιο.
Πώς μπόρεσε να τρομάξει τα όνειρα;
Ποιος μπόρεσε να διαιρέσει τον έρωτα, την ασφάλεια, την οικειότητα, την σταθερότητα που τώρα κοιτούσε από το απέναντι πεζοδρόμιο;
Προσπαθούσε να θυμηθεί όλα αυτά που αγαπούσε πάνω του. Τα θυμόταν όλα, ένα-ένα. Αλφαβητικά ή και ανάκατα. Όλα. Τη ζέστη ανάμεσα στα δάχτυλά του, το πράσινο που είχαν πότε πότε τα μάτια του. Το χαμόγελο, το υγρό φιλί του.Θυμόταν τα πάντα, μα δεν τα ένιωθε.Ακόμα και όταν βρέθηκαν ξανά στην ίδια μεριά του πεζοδρομίου τα χέρια τους δεν ενώθηκαν. Κάτι τους είχε ξυπνήσει. Προσπάθησε με τα μάτια να σκαρφαλώσει πάνω του, να τον μυρίσει, να τον χαϊδέψει. Προσπάθησε μα δεν την έβλεπε.
Έσπαγε σε χίλια κομμάτια γύρω του και δεν την άκουγε.
Έχεις ακούσει ποτέ τα ανάλαφρα βήματα ενός ζευγαριού στην μέση του δρόμου; Έχεις ακούσει ποτέ τις καρδιές τους; Έχεις δει τι φως ξεχύνεται από τα μάτια τους; Μην τους κορνάρεις. Περίμενε λίγο πίσω τους και σιγά σιγά θα πάνε προς την ίδια κατεύθυνση, πιο σφιχτά ο ένας πάνω στον άλλον.

Μην κορνάρεις γιατί, έχεις ακούσει τι κρότο κάνει η αγάπη σαν πέφτει και σπάει πάνω σε πεζοδρόμιο;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°