Συριζαίοι, ο Μπούλης!

wpid-wp-1481665726552.jpeg


«Ένα περιστατικό από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, περιέγραψε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νίσυρο.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε πως όταν ήταν φοιτητής και είχε επισκεφθεί το νησί είχε την πρώτη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Είχα ξανάρθει στο νησί σας ως φοιτητής θυμάμαι τότε, με μια σκηνή και ένα sleeping bag» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι σε εκείνες τις διακοπές- δεν θα το ξέρει ο κ. Καμμένος – αλλά ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησα Τότε, ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της Δεξιάς. Εγώ ήμουν από μικρός στον χώρο της Αριστεράς και είχα την αίσθηση ότι είναι ένας… μπούλης», είπε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας. « Ένα παιδί, μιας πλούσιας οικογένειας. Και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι ήταν ένας πραγματικά λαϊκός άνθρωπος, ζεστός» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πλήθος που βρισκόταν από κάτω και παρακολουθούσε τον Πρωθυπουργό ξέσπασε σε γέλια, ενώ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το χαμόγελό του».
Μόνο όσοι το άκουσαν; Στο ιντερνέτ έγινε γλέντι. Αλλά τώρα θα μας βγουν ξινά τα γέλια. Κι εντάξει τα «παιδιά» επειδή αγαπιούνται, πειράζουν το ένα το άλλο, αλλά για σκεφτείτε: Έχουμε υπουργό, μάλιστα υπουργό Άμυνας, έναν που ο Πρωθυπουργός θεωρεί ανώριμο, αφού ο ορισμός της λέξης είναι «μπέμπης» (χαϊδευτικά), «ανώριμος ενήλικας» (μεταφορικά), ενώ σπάνια σημαίνει το κακομαθημένο παιδί. Ο Καμμένος είναι ενήλικας. Ανώριμος σίγουρα, αλλά δεν είναι παιδί. Γελάμε τώρα; Και μην πείτε ότι αναφέρονταν σ” εποχή που ο Πάνος ήταν μικρός, γιατί ο Καμμένος είναι εννιά χρόνια μεγαλύτερος από τον Τσίπρα.
Το πραγματικά αστείο είναι άλλο. «Εγώ ήμουν από μικρός στον χώρο της Αριστεράς»!!! Αυτό είναι το ανέκδοτο. Δεν ξέρω αν κάποτε ήταν Αριστερός ο Αλέξης σήμερα πάντως είναι Δεξιός του κερατά. Μην πω Ακροδεξιός, γιατί θα μου πουν ότι υπερβάλλω κι ας ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο με τις αρλούμπες που λένε οι υπουργοί, ούτε με το να ποζάρουν δίπλα σε εκείνους που δικαιολογούν και θαυμάζουν τους εγκληματίες SS. Ξεπλένει το φασισμό, υποθέτοντας την πολιτική του. Γι αυτό και δεν γελάω καθόλου.
Σαν σήμερα Πρωθυπουργέ, κάηκαν τα Καλάβρυτα από τα ακροδεξιά τέρατα. Οι σφαγές ήταν κατ” εντολή του ίδιου του Χίτλερ ήταν πολιτική εξόντωσης, οργανωμένη, σχεδιασμένη, ενταγμένη στη γενικότερη κοσμοθεωρία του ναζισμού και αποτέλεσμα αυτής. Όποιος έριζε ένα ποτήρι νερό στο βόθρο του εθνικισμού, βρώμισε το νερό, δεν καθάρισε το βόθρο, αυτό να το έχεις υπόψη σου, όταν συνεργάζεσαι με (ακρο)δεξιούς.
Έπειτα είναι και το άλλο. Ο Καμμένος είχε πάρει στις εκλογές 3,7%. Τώρα δεν έχει ούτε 0,7%, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Με αυτό το ποσοστό κάνει ότι γουστάρει. Σε έμαθε όχι μόνο να γράφεις με το δεξί, αλλά να κάνεις σταυρό με το δεξί, να προσεύχεσαι, να φιλάς το χέρι του παπά, να γονατίζεις στο Κεφάλαιο… κοντολογίς δεν βλέπω να υποχώρησε σε τίποτα από εκείνα που πίστευε, όταν ήταν στη ΝΔ. Άλλος άλλαξε και μάλιστα ριζικά. Άλλος φέρεται σαν να μην έχει ιδέα που βρίσκεται. Ο Καμμένος μια χαρά παίζει το ρόλο του. Εθνικιστής είναι, φιέστες κάνει, λέει κουταμάρες… τα γνωστά. Εσύ «Αριστερέ»;
Αλέξη, η προσπάθεια να γίνετε συμπαθείς πέφτει στο κενό από τις πράξεις σας, τα ψέματά σας. Από την καταστροφή που σκορπάτε λεηλατώντας για λογαριασμό των τοκογλύφων. Οπότε άστο…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή