Το Μαξίμου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το ΚΙΝΗΤΟ του Μητσοτάκη;

wpid-wp-1482087294187.jpeg

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την καταγγελία του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού και έρχεται μια τρομακτική παραδοχή από την ίδια την κυβέρνηση!!!

Και μάλιστα από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού το οποίο ΟΜΟΛΟΓΕΙ παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το Γραφείο Τύπο του Πρωθυπουργού κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι άλλαξε στάση και δεν ψήφισε τη ρύθμιση για τον μποναμά έπειτα από τηλεφώνημα «ακραίων κύκλων των δανειστών».

«Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον κ. Μητσοτάκη. Έχει το θράσος να εγκαλεί τον πρωθυπουργό για την εφάπαξ 13η σύνταξη για 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχους, την ώρα που ο ίδιος δεν την υπερψήφισε! Όταν άλλαζε την απόφαση της ΝΔ μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών που του έδωσαν τη σχετική εντολή. Και θέλει να κυβερνήσει… Πώς; Μέσω τηλεφώνων; Αν και έχει βαθειά εμπειρία από τηλέφωνα και τηλεφωνικά κέντρα, γερμανικά!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Μαξίμου η ΝΔ αναγκάζεται να την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος της προσφυγικής κρίσης λόγω «οξύτατων εσωτερικών αντιδράσεων», συνιστά στον κ. Μητσοτάκη «να κλείσει το κινητό του μέχρι να ψηφιστεί ο ΦΠΑ από τη Βουλή -για να μην αλλάξει και πάλι άποψη μετά από τηλεφώνημα»!!!

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει σε τουλάχιστο 3 διαφορετικά σημεία τα περί τηλεφωνήματος που δέχθηκε ο Μητσοτάκης και μάλιστα στο κινητό του. To Mαξίμου εμφανίζεται τόσο βέβαιο ότι ο Μητσοτάκης δέχθηκε τηλεφωνήματα για την στάση που έπρεπε να κρατήσει ώστε κάνει αναφορά στην γνωστή υπόθεση της Siemens. Mετά από αυτό είναι λογικό να υπάρχει και ένα γαλάζιο “βαλιτσάκι” που θα παρακολουθεί τα ισραηλινά και πατρινά κινητά του Αλέξη.

Αν μάλιστα είναι αλήθεια αυτό ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης μπορεί να βγει να το καταγγείλλει!!!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι γίνεται…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή