Το σημείωμα του ισοβίτη: Αν με πιάσουν προτιμώ να αυτοκτονήσω

wpid-wp-1481389921989.jpeg

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία Θεάτρου απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Ο ισοβίτης που παραβίασε την άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Χαλκίδας, είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι της μητέρας του πως δεν είναι διατιθέμενος να γυρίσει πίσω στο κελί του. «Δεν θα γυρίσω ξανά στη φυλακή. Εάν με πιάσουν προτιμώ να αυτοκτονήσω» είχε γράψει στο σημείωμα ο 38χρονος ισοβίτης.

Ο ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν στο enikos.gr πως ο ισοβίτης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και δεν τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το χρονικό της συμπλοκής

Στις 11:30 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκριναν ύποπτο έναν πεζό άνδρα και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Ο άνδρας όμως έβγαλε όπλο και πυροβόλησε κατά των αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο ύποπτος έτρεξε στα γύρω στενά της Βαρβακείου για να διαφύγει, όμως όταν διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ξεφύγει αυτοκτόνησε.

Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκε στο χέρι ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ποιος ήταν ο ισοβίτης

Ο άνδρας που πυροβόλησε σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του είναι ένας Έλληνας δραπέτης των φυλακών Χαλκίδας που ταυτοποιήθηκε δακτυλοσκοπικά.

Πρόκειται για 38χρονο από την Κρήτη, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία γυναίκας, κατά τη διάρκεια ληστείας μέσα σε φούρνο, το 2004, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Ο 38χρονος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτιε την ποινή του και την παραβίασε καθώς έπρεπε να επιστρέψει στις 6 Δεκεμβρίου 2016, αλλά δεν επέστρεψε.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή