ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ χτύπημα στον ΠΟΥΤΙΝ με 92 NEKΡΟΥΣ

wpid-wp-1482652895260.jpeg

Aλλο ένα χτύπημα στον Πούτιν και μάλιστα ανήμερα Χριστουγέννων: Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες, συνετρίβη στις ακτές του Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα.

Το ρωσικό αεροσκάφος μετέφερε 84 επιβάτες και 8 άτομα πλήρωμα, ενώ ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και η περίφημη στρατιωτική μουσική μπάντα Αλεξάντροφ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία σε ρωσική βάση της Συρίας. Πρόκειται για ένα μεταγωγικό αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ (TU-154) το οποίο, αμέσως μετά την απογειωσή του από το Άντλερ, που βρίσκεται κοντά στο θέρετρο του Σότσι και ενώ πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.


Το αεροσκάφος είχε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, προορισμό την στρατιωτική βάση Khmeimim κοντά στην Λαττάκεια της Συρίας, ενώ πηγές αναφέρουν πως το ρωσικό μεταγωγικό εξαφανίστηκε, καθώς επιχειρούσε ελιγμούς πάνω από ρωσικά ύδατα.
Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που αναπτύχθηκαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αεροσκάφους, εντόπισαν τα συντρίμια του σε παραθαλάσσια περιοχή, κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο του Σότσι, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 91 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, που πήγαιναν στην Συρία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα στρατεύματα που επιχειρούν εκεί, ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik. “Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 91 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο”, δήλωσε η πηγή αυτή στο πρακτορείο RIA Novosti. “Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας”, σύμφωνα με την ίδια πηγή και πηγή του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

“Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό”, δήλωσε η πηγή στο RIA Novosti. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος δεν πρόλαβε να εκπέμψει σήμα κινδύνου. Το Γαλλικό Πρακτορείο διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 83 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









http://kourdistoportocali.com/news-desk/christougenniatiko-chtypima-ston-poutin-91-nekrous/