EKTAKTO – ANATΡΟΠΗ και ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Εκδίδονται στην Τουρκία τρεις από τους οχτώ Τούρκους πραξικοπηματίες! Άλλοι δικαστές άλλη απόφαση…

wpid-wp-1481032171713.jpeg

Για άλλους τρεις χθες η απόφαση του συμβουλίου Εφετών ήταν αρνητική..

Ανατροπή για 3 από τους 8 τούρκους αξιωματικούς!
Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να εκδοθούν στην Τουρκία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Την έκδοση των τριών Τούρκων στρατιωτικών αποφάσισε την Τρίτη το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, σε αντίθεση με την αντίστοιχη χθεσινή αθωωτική απόφαση για τους τρεις συναδέλφους τους χθες, δεχόμενο, τις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που τους βάρυναν.

Σημειώνεται ότι η σημερινή σύνθεση του δικαστηρίου ήταν διαφορετική σε σχέση με τη χθεσινή, ενώ η εισαγγελέας ήταν η ίδια, και στην εισήγησή της χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία για την αθώωση των στρατιωτικών.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, οι ελληνικές αρχές θα προχωρήσουν τις διαδικασίες έκδοσης των εκζητουμένων στην Άγκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι οχτώ συνολικά Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν φθάσει στη χώρα μας με ελικόπτερο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα το περασμένο καλοκαίρι, με την Άγκυρα να ασκεί έντονες πιέσεις για την έκδοσή τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή