Una faccia, una razza

wpid-wp-1480958863622.jpeg


Θρίαμβο σημείωσε το λαϊκό κίνημα στην Ιταλία, αφού το ποσοστό του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα άγγιξε το 60%, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η δημοκρατία στην Αυστρία, όπου το ακροδεξιό κόμμα πήρε μόλις το 47% των ψήφων.

Δηλαδή οι μισοί Αυστριακοί είναι φασίστες αλλά η Δημοκρατία νίκησε! Σ” ευχαριστώ Παναγιά μου!

Το 60% των Ιταλών ψήφισαν ΟΧΙ στη συνταγματική αναθεώρηση αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει, αφού ουδείς γνώριζε τι ακριβώς περιείχε η αναθεώρηση αυτή και οι Ιταλοί ψήφισαν απλώς το αντίθετο από αυτό που ήθελε η ΕΕ.

Βέβαια, ούτε το ίδιο το Σύνταγμα έχει καμιά σημασία στην Ιταλία, όπως και σε καμία άλλη χώρα-προτεκτοράτο της Γερμανίας, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλή φάση να βλέπεις ξινισμένα τα μούτρα του Σόιμπλε.

Πάντως, αν ο Σόιμπλε και η Μέρκελ ήθελαν πράγματι να βγει το ΝΑΙ, θα στήριζαν το ΟΧΙ, αφού πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι αν μέχρι σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες τους σιχαίνονται και πάνε τρέχοντας να ψηφίσουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λένε.

Τι φταίμε εμείς, κύριε Σόιμπλε, αν όλες οι κοινωνικές ομάδες της Ιταλίας ήταν υπέρ του ΟΧΙ;

Οι ειδικοί λένε ότι το ευρώ δέχτηκε βαρύ πλήγμα από το ΟΧΙ του ιταλικού δημοψηφίσματος και κινδυνεύει με κατάρρευση αλλά, αφενός αυτό το λένε αυτιστικά κάθε φορά που γίνεται κάτι που δεν αρέσει στις αγορές – το ίδιο λέγανε και για το Brexit -, αφετέρου αν σκεφτεί κανείς ότι η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία ώστε να μπει και η Ιταλία, το σωστό είναι να φύγει αυτή πρώτη.

Italexit τώρα!

Τα χτυπήματα που δέχονται οι ευρωπαϊκές αξίες – για τις οποίες μας ζαλίζουν τα παπάρια από το πρωί μέχρι το βράδυ οι μενουμευρωπαίοι – είναι απανωτά, αφού τα ΟΧΙ στα δημοψηφίσματα δίνουν και παίρνουν – Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και τώρα Ιταλία -, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί οι ευρωπαϊκές αξίες έχουν γίνει κωλόχαρτο για να σκουπίζει τον κώλο της το θλιβερό παρεάκι των Βρυξελλών.

Ο Ματέο Ρέντσι ηξέρε εδώ και μήνες ότι θα επικρατήσει το ΟΧΙ – το έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις – και είχε ανακοινώσει ότι σε περίπτωση ήττας θα παραιτηθεί, όπως και έκανε, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που στήριξε το ΟΧΙ, το έκανε ΝΑΙ, ανάγκασε το Σαμαρά να παραιτηθεί και αυτός παρέμεινε στη θέση του.

Τετραπλή νίκη δηλαδή!

Για να μην πούμε ότι μετά την κωλοτούμπα έκανε εκλογές και ξαναβγήκε πρωθυπουργός.

Αλέξης-Ματέο 5-0!

Από την άλλη, ο Ματέο Ρέντσι δεν ήταν εκλεγμένος πρωθυπουργός σαν τον δικό μας – διορισμένος ήταν ο άνθρωπος, όπως και οι 2 προηγούμενοι πρωθυπουργοί της Ιταλίας – κι αυτό δείχνει την ωριμότητα των Ιταλών, οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι οι εκλογές στη σημερινή Ευρώπη είναι μόνο για τους καθυστερημένους.

Εμφανίστε μια γλάστρα και διορίστε την πρωθυπουργό. Το ίδιο κάνει.

Καταλαβαίνω αυτούς του Μετώπου Κοινής Λογικής, που γράφουν ότι το δημοψήφισμα της Ιταλίας δεν είχε καθόλου να κάνει με την ΕΕ – καλό είναι να υπάρχουν αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι -, αλλά ας μη γελιόμαστε.

Το ΟΧΙ των Ιταλών ήταν ΟΧΙ στο Ρέντσι, δηλαδή στην ΕΕ. Ζμπούτσα τους το Σύνταγμα.

Παρακολούθησα και τα ξέφρενα πανηγύρια των δικών μας αριστερών στα social media μετά το ΟΧΙ των Ιταλών.

Φαίνονται να έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι ότι το δικό τους ΟΧΙ τσαλαπατήθηκε και αυτοί δεν έβγαλαν μιλιά.

Φαίνεται να πάσχουν από κάτι φριχτό.

Γιατί είναι φριχτό μια ζωή να πανηγυρίζεις με τις επιτυχίες των άλλων λαών.

Τους εύχομαι περαστικά.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή