ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Στο γραφείο του Ντράγκι οι 412 σελίδες του ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ για τα ΔΑΝΕΙΑ των ΜΜΕ

wpid-wp-1484809518545.jpeg

Ενα email-πυρηνική βόμβα με την ένδειξη ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ έφτασε στα γραφείο του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριου Ντράγκι με αποστολέα μικρό κόμμα της ελληνικής βουλής.

Μάλιστα οι 412 σελίδες του ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ πορίσματος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε ΜΜΕ, εκδότες και καναλάρχες, συνοδεύονταν από εισαγωγικό κείμενο μεταφρασμένο σε άψογα αγγλικά και με πινακάκια στα οποία υπήρχαν τα ποσά των δανείων και τα ονόματα των μηντιαρχών.

Από το απόκρυφο πόρισμα-φωτιά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι στη θέση του ΔΟΛ πολύ σύντομα θα βρεθούν όλοι σχεδόν οι “μεγάλοι” μηντιακοί όμιλοι στην Ελλάδα. Μόνο τα δάνεια του ΠΗΓΑΣΟΥ είναι 160.000.000 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο οι εταιρίες των Χατζηνικολάου-Ανδρέα Κουρή χρωστάνε στο Δημόσιο και σε ασφαλιστικούς οργανισμούς 6.000.000 εκατ. ευρώ.

[Δείτε σχετικά αποσπάσματα στη συνέχεια]

Το μικρό κόμμα που απέστειλε το email υπογραμμίζει στο εισαγωγικό σημείωμά του ότι πρόκειται για ζήτημα ομαλής λειτουργίας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και καλεί την ΕΚΤ να παρέμβει ώστε να μην υπάρξουν νομοθετικές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση με στόχο να κουρευτούν ή να χαριστούν τα δάνεια στα ΜΜΕ από την στιγμή που χιλιάδες άλλες ελληνικές επιχειρήσεις βρίσκονται στην ίδια θέση χωρίς να έχουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” έχει στην διάθεσή του το ΑΠΟΚΡΥΦΟ πόρισμα φωτιά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο απεικονίζεται εκτός των άλλων η βουλιμία των νεόπλουτων Ελλήνων μηντιαρχών της μεταπολίτευσης για χρήμα και άσκηση επιρροής με ξένα κόλυβα. Πρόκειται στην κυριολεξία για εκρηκτική ύλη.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή