ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΟΣ Λιαρέλης-Μιχελάκης, αναλαμβάνουν Μπάρλας-Μιχαλέλης Ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλει δίπλα του ανθρώπους που εμπιστεύεται

LESBOS

Μυλος γίνεται στον ΑΝΤ1 καθώς η προσοχή όλων έχει στραφεί στον ερχομό του Νίκου Χατζηνικολάου και τις αναταράξεις που θα προκαλέσει η παρουσία του στο στελεχικό δυναμικό των ειδήσεων. Ως γνωστόν ο Νίκος δεν πηγαίνει πουθενά μόνος του αλλά με την ομάδα του. Εγώ και η ομάδα μου, που λέμε. Ομάδα του Νίκου είναι ο Δημήτρης Μιχαλέλης και ο Χρήστος Μπάρλας. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται στο Real Group.

O Mπάρλας και ο Μιχαλέλης πάνε πακέτο σε όλες τις μεγάλες επιττυχίες του Νίκου.Ο Μπάρλας έχει διατελέσει Αρχισυντάκτης, Διευθυντής Σύνταξης και Γενικός Διευθυντής σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς (Mega, Alpha, Alter). Σήμερα είναι ο Διευθυντής του Real FM. Ο Μιχαλέλης είναι ο Διευθυντής της Real. Στον ΑΝΤ1 υπάρχουν ήδη ο Στρατής Λιαρέλης και ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Μιχελάκης πήγε πρόσφατα στο κανάλι για να ανεβάσει το δελτίο. Πριν προλάβει, ο ίδιος και το εκτόπισμά του, να παρουσιάσουν κάποιο έργο έσκασε σαν βόμβα η μεταγραφή Χατζηνικολάου.

Στο κανάλι προυπήρχε και ο Στρατής Λιαρέλης ο οποίος παρέα με τον Θοδωρή Κυριακού υπέστησαν την γνωστή πανωλεθρία στον διαγωνισμό που ευτυχώς γι΄αυτούς ακυρώθηκε. Η Βάνα Μπάρμπα με την Ελένη Μενεγάκη θα τα κατάφερναν καλύτερα. Τους κατατρόπωσε όλους ο άχαστος Κιμπουρόπουλος, τον οποίο είχαν στον ΑΝΤ1 αλλά τον άφησαν να φύγει στην πιο δημιουργική στιγμή της καριέρας του και πάνω που είχε διδαχθεί την θεωρία των παιγνίων. Ο Νίκος που που είναι γάτα με πέταλα γνωρίζει πως οι Λιαρέλης-Μιχελάκης θα κάνουν ότι μπορούν για να τον υπονομεύσουν.

Ο δε Μιχελάκης χρεώνεται την απέχθειά του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εκ τούτου δεν μπορεί να εγγυηθεί την αντικειμενικότητα που θα ήθελε ο Χατζηνικολάου. Ο Στρατής μετά την έλευση του Μιχελάκη αισθάνεται παραγκωνισμένος-γι΄αυτό άλλωστε και ο Μίνωας έφερε τον Μιχελάκη ώστε ο Στρατής να αισθανθεί παραγκωνισμένος και να φύγει από το κανάλι με την μικρότερη αποζημίωση. Ο Χατζηνικολάου ευελπιστεί ότι παραγκωνισμένος θα αισθανθεί και ο Μιχελάκης και θα παραιτηθεί πριν καν πιάσει δουλειά. Ο Νίκος θέλει τους Μπάρλα-Μιχαλέλη στην θέση των Λιαρέλη-Μιχελάκη. Αργά ή γρήγορα θα το καταφέρει.

Εάν μάλιστα οι Λιαρέλης-Μιχελάκης ήταν σαν την Μαρία Χούκλη θα είχαν υποβάλει ήδη τις παραιτήσεις τους μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η έλευση Χατζηνικολάου στο κανάλι. Η Μαρία τους έρριξε μια μούτζα και έφυγε μην κρύβοντας την δυσφορία της για την αχαριστία του καναλιού. Η Χούκλη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου το 2010 κάνοντας άλματα στην τηλεθέαση ειδικά στο κοινό 15 – 44 που είναι και το ζητούμενο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2012 μείωσε τη διαφορά με το Mega στις δύο μονάδες ενώ το 2013 ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με τέσσερις μονάδες απόσταση από το δεύτερο πλέον Mega, η οποία μεγαλώνει το 2014 και φτάνει τις 6,5 μονάδες. Αυτή είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 θα περάσει μπροστά και στο σύνολο κοινού και θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης των 8. Τα υψηλά ποσοστά θα διατηρηθούν και το 2015 ωστόσο η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης θα γίνει αισθητή από την στιγμή που η ώρα μετάδοσης του δελτίου μετατίθεται στις 19.00.

Η Μαρία Χούκλη αποχώρησε «βουβά», παρουσιάζοντας την περασμένη Τετάρτη το τελευταίο της δελτίο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις ημέρες που προηγήθηκαν, υπήρξε έντονη διαβούλευση στον ΑΝΤ1 σχετικά με το αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι σχολιαστής του δελτίου ή κεντρικός παρουσιαστής. Η απόφασή που ελήφθη από κοινού ήταν αυτή που ανακοινώθηκε. Στις συζητήσεις αυτές πήραν μέρος, εκτός από τον δημοσιογράφο και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού, ο Τζώνη Καλημέρης, εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 και ο γενικός διευθυντής Στρατής Λιαρέλλης-το μπαρ το Ναυάγιο δηλαδή.

Στην ανακοίνωση του καναλιού δεν υπάρχει αναφορά στο αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ενικός». Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αλλά από τη νέα σεζόν. Δεν είναι μάλιστα βέβαιο αν θα είναι εβδομαδιαία ή θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Χούκλη, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έκαναν προσπάθεια να παραμείνει η δημοσιογράφος στο κανάλι. Μάλιστα, όπως γράφει το Secret, της προτάθηκε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο την Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η ίδια, ωστόσο, δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Συνομιλητές της Μαρίας Χούκλη έλεγαν ότι δεν έκρυψε την ενόχληση και τη στεναχώρια της, καθώς, όπως η ίδια έλεγε, έμαθε για τις εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο από τα μέσα ενημέρωσης και όχι από το κανάλι. Γι’ αυτό και αποφάσισε να σταματήσει αιφνιδιαστικά.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη