Αποκαλύπτουμε το Σχέδιο Τσίπρα ~ Παυλόπουλο.. AXAΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

wpid-wp-1483534335909.jpeg

Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκατίας Προκόπης Παυλόπουλος να υποδύεται στους επίσημους λόγους του τον Ευρωπαιστή πολιτικό στην πραγματικότητα όμως όλο αυτό το διάστημα σε αγαστή συνεργασία με τον Τσίπρα φέρνουν τη χώρα όλο και πιο κοντά στη ΔΡΑΧΜΗ. Ο Παυλόπουλος που θα έκλεινε τον πολιτικό του βίο χρεωμένος από την Ιστορία τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 έκανε ολοκληρωτική επαναφορά στην πολιτική σκηνή με σκηνοθέτη τον Αλέξη Τσίπρα σε ρόλο Ταραντίνο, ο οποίος έβγαλε από τις αράχνες τον Τραβόλτα.

Ετσι και ο Τσίπρας έκανε το αντιμνημονιακό συνταγματολόγο Πρόεδρο της Κολομβιάνικης Δημοκρατίας μας κι εκείνος μέσα σε μια νύχτα άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά του και να υπογράφει με χάρη και κορδέλα τους πιο σκληρούς μνημονιακούς νόμους και προεδρικά διατάγματα τα οποία εδραιώνουν την εξουσία Τσίπρα.

Το μεγάλο στοίχημα για το δίδυμο Τσίπρα-Πάκη είναι να καταφέρουν να μείνουν στην κυβέρνηση ως τις γερμανικές εκλογές τις οποίες ελπίζουν να χάσει η Μέρκελ (ή να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση) ώστε να αρχίσει η Ευρώπη να διαλύεται και να επιστρέψει και η Κολομβία των Βαλκανίων στη Δραχμή. Η Δραχμή θα δώσει την δυνατότητα στην κυβέρνηση Τσίπρα να εγκαταστήσει καθεστώς Μαδούρο και στον Πάκη να ανανεώσει την θητεία του στο Προεδρικό Μέγαρο και να λένε όλοι για τον παίδαρο που έχει γίνει επίτιμος δημότης και στην Κωλοπετινίτσα.

Για ξεκάρφωμα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του θα μιλήσει για την “αταλάντευτη και ενεργό πορεία μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης. Η πορεία μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Δοθέντος ότι είναι, από κάθε άποψη, υπαρξιακή και για εμάς και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σ’ εκείνους δε οι οποίοι αμφισβητούν –θέλω να ελπίζω καλόπιστα- τις ικανότητές μας αναφορικά με την συνεπή εκπλήρωση των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων απαντούμε, δίχως ίχνος αλαζονείας και έλλειψης επίγνωσης των δυνάμεών μας: Οι Έλληνες όχι μόνον αποτελούμε, εξ ορισμού, συστατικό στοιχείο του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος στο σύνολό του. Αλλά μπορούμε, τώρα που το Οικοδόμημα αυτό κλονίζεται λόγω της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, να συμβάλλουμε στην στήριξή του μέσω της επιστροφής στις ρίζες του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους. Ρίζες που τρέφουν ευεργετικά, μεταξύ άλλων και κατ’ εξοχήν, το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Χριστιανική Διδασκαλία και Παράδοση…”

Την ίδια στιγμή το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος έρχεται να προσθέσει νέα χαράτσια και εισφορές ώστε συνειδητά να διογκώσει την αποστροφή των Ελλήνων πολιτών από το ευρώ. Χρωστάμε 94,2 δις ευρώ στο Δημόσιο. 120 δις ευρώ στις Τράπεζες. Πάνω από 3 δις ευρώ στη ΔΕΗ. To δε χρέος της Ελλάδας προς τους δανειστές αγγίζει τα 400 δις ευρώ! Αυτή είναι η πραγματικότητα των ελληνικών οικογενειών στις οποίες η Εφη Αχτσιόγλου έρχεται να προσθέσει 27% ασφαλιστικές εισφορές.

Γιατί το κάνουν αυτό; Για να βρει γόνιμο έδαφος η προπαγάνδα ότι για όλα αυτά φταίει το ευρώ και όχι το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος στο οποίο στηρίζεται η κυβέρνηση των ΖΑΠΛΟΥΤΙΣΤΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάκης που διόρισε 1.000.000 εκατ.κηφήνες στο Δημόσιο.

Αυτό είναι το σκοτεινό σχέδιο της επιστροφής στη ΔΡΑΧΜΗ και της μετατροπής της χώρας σε πραγματική ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

Ο Πάκης με τον Τσίπρα είναι οι Εγκέφαλοι του Σχεδίου έχοντας στο πλευρό τους εγχώρια συμφέροντα και τους ΖΑΠΛΟΥΤΙΣΤΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ να ανατραπούν τα σχέδιά τους. Και δυστυχώς η λύση δεν περνάει μέσα από την χαζοΝΔ.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης:

Η ευρωπαϊκή οικογένεια οφείλει να στηρίξει τον άνθρωπο, την αξία του και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, καθώς και την ανάγκη ενότητας, υπογράμμισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την ανακήρυξή του ως Επιτίμου Δημότη του δήμου Άργους-Μυκηνών. Tόνισε πως «η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνον όταν υπηρετούν τον άνθρωπο. Η ρήση του Πρωταγόρα συνιστά τον κοινό ευρωπαϊκό δείκτη πορείας: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος».
Μείνετε συντονισμένοι…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή