Βγήκαν στην «γύρα» οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για τον ΔΟΛ

lefta_valitsa-696x522

Δεν είναι μόνο μόνο ο Σαββίδης, ο Μπόμπολας κ.λ.π. που προσεγγίστηκαν από τους νταραβεριτζήδες – «παράγοντες» του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να στηθεί ένα «ταμείο» για να… σωθεί ο ΔΟΛ – ή καλύτερα να περάσει στον έλεγχο της Κουμουνδούρου.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν βγει κυριολεκτικά στην γύρα ψάχνοντας λεφτά και «επενδυτές» – σωτήρες του μαγαζιού της οδού Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα μάλιστα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr, έγινε κρούση και σε πασίγνωστη εφοπλιστική οικογένεια (που δεν είχε ποτέ σχέση με τα media) έτσι ώστε να συμβάλει με τον… οβολό της στο σχέδιο made in Νικος Παππάς, άλωσης της ναυαρχίδας της Κεντροαριστεράς στον χώρο του Τύπου.

Και το πιο… κουφό της ιστορίας που σήμερα αποκαλύπττουμε είναι, πως το πρόσωπο που έκανε την επαφή με τους εκπροσώπους της εφοπλιστικής οικογένειας, είναι εκδότης (!) άλλης εβδομαδιαίας (φιλο)ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας ο οποίος ανέφερε πως λειτουργούσε για λογιαριασμό του Μαξίμου και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με αυτούς που μπλέξαμε.

Ζούμε πράγματι πρωτόγνωρες καταστάσεις…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη