Δεν είμαι ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ των ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ συγγενών μου!

wpid-wp-1483860274298.jpeg

Aρνείται ο υπουργός Κουρουμπλής ότι είναι ο Τζάκι Τσαν των προσλήψεων συγγενών του στο γραφείο του. Οι Συριζαίοι έχουν πράγματι καταντήσει αηδιαστικοί με τις προσλήψεις κομματικών μετακλητών, συγγενών και πάει λέγοντας την ώρα που βάζουν εξοντωτικούς φόρους στους πολίτες. Δεν είναι μόνο το “Πρώτο Θέμα” που κάνει τις αποκαλύψεις για διορισμούς. Είναι τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν την αύξηση του μισθοδοτικού κόστους του Δημοσίου αλλά και του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Γενικά η ξεφτίλα του πελατειακού κράτους δεν έχει τελειωμό. Ολες οι ξιπασμένες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να βολεύουν τους ψηφοφόφους στο Δημόσιο με την ελπίδα ότι θα εξασφαλίσουν διαχρονικά τη ψήφο τους ώστε να παραμένουν κολλημένοι στις πολυθρόνες της εξουσίας οι εκάστοτε πρωθυπουργικοί και υπουργικοί κώλοι.

Πρωταθλητής στο βόλεμα του σογιού του, είναι κατά την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς έχει διορίσει ή αποσπάσει στο γραφείο του πέντε άτομα του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος, όπως τη σύζυγό του και ανήψια του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα αφού διόρισε την γυναίκα του και τέσσερα ανίψια του, αποφάσισε να διορίσει τις πρώτες μέρες του κιόλας στο υπουργείο Ναυτιλίας, με απόσπαση την αγαπημένη του ανίψια, κόρη του αδερφού του Ανδρέα.

Μάλιστα η τρυφερή ανιψιά του υπουργού αποσπάστηκε στο γραφείο του σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.

Στους ευνοημένους και ο ανηψιός του Λευτέρης ο οποίος διορίστηκε επίκουρος γιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο νοσοκομείο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ με σύμβαση ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου.

Απαντώντας, ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε αποσπάσεις μόνιμων υπαλλήλων στο γραφείο του και όχι σε νέους διορισμούς.

Οι δε αποσπάσεις, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, έλαβαν χωρά σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή σε προγενέστερη φάση.

Σήμερα, προσθέτει, υπηρετούν στο γραφείο του μόνο δυο από τους εν λόγω υπαλλήλους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή