Διότι τους χρωστάμε αγάπη μου: Ένα γερό χέρι ξύλο.

sp2601foroijjj

«Τον αρχαιότερο πρόγονο του ανθρώπου ανακάλυψαν οι επιστήμονες στην κεντρική Κίνα. Πρόκειται για το Saccorhytus, ένα μικροσκοπικό θαλάσσιο πλάσμα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των δευτερόστομων από την οποία προέκυψαν τα ψάρια, με κατάληξη της εξελικτικής πορείας τον άνθρωπο… Το Saccorhytus είχε μήκος περίπου ένα χιλιοστό και εκτιμάται ότι ζούσε σε αμμώδεις πυθμένες θαλασσών ενώ οι επιστήμονες δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι είχε πρωκτό, κάτι που υποδηλώνει ότι έτρωγε και απόβαλε την τροφή από το ίδιο σημείο… Πιστεύουμε ότι ως πρώιμο δευτεροστόμιο, μπορεί να αντιπροσωπεύει την απαρχή ενός πολύ ευρέως φάσματος ειδών, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων. Όλα τα δευτεροστόμια είχαν έναν κοινό πρόγονο και πιστεύουμε ότι πρόκειται γι” αυτό», δήλωσε στο BBC ο καθηγητής Σίμον Κόνγουεϊ Μόρις από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, μέλος της επιστημονικής ομάδας που μελέτησε το Saccorhytus…

Από τότε τα πλάσματα εξελίχτηκαν. Εκτός από τους πολιτικούς και τα κομματόσκυλα. Αυτοί εξακολουθούν να έχουν ένα τεράστιο στόμα, που καταβροχθίζει τα πάντα, ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα ως πρωκτός κάθε φορά που δικαιολογούν τ” αδικαιολόγητα.

Πόσες φορές δεν είδαμε αυτή τη διπλή λειτουργία; «Δεν θα παρθούν νέα μέτρα!» Μας τρώνε δηλαδή κι «αφοδεύουν» πάνω μας ταυτόχρονα! Τώρα άκουσα πως οι (Θ)εσμοί απειλούν με κούρεμα καταθέσεων. Να φάνε κι αυτά, να μην τα φάνε; Βέβαια ξέρουμε όλοι ποιός θα την πληρώσει. Γιατί οι πλούσιοι έστειλαν τα φράγκα τους «διακοπές» στο εξωτερικό.

Θυμάστε πριν το δημοψήφισμα που τα λέγαμε; «Δεν είναι θέμα αν θα γίνει κούρεμα αλλά πότε». Διότι οι τοκογλύφοι, οι πολιτικοί απατεώνες, τρώνε συνέχεια και μεγαλώνουν. Δυστυχώς δεν πρόκειται να σκάσουν από το πολύ φαί, μόνο μεγαλώνουν. Όσο μεγαλώνουν, τόσο ανοίγει η όρεξη.
Αφού λοιπόν εκβιάσουν με κούρεμα, για να περάσουν τα νέα μέτρα – βασανιστήρια, θα κουρσέψουν έπειτα και τις καταθέσεις. Δηλαδή τις συντάξεις, μισθούς, ότι υπάρχει στην τράπεζα. Θα σταματήσουν εκεί; Φυσικά όχι! Έχουν έτοιμους τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κι όταν τελειώσουν με ακίνητα, κινητά, θα ζητήσουν συκώτια, νεφρά, μάτια, καρδίες… Θα μας κάνουν «κοκορέτσι», αλλά πάλι θα μας λένε ότι τους χρωστάμε!

Διότι τους χρωστάμε αγάπη μου: Ένα γερό χέρι ξύλο. Μια διαγραφή του χρέους και μια έξοδο από την παγίδα θανάτου, που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση και που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε Γενοκτονία. Φτάνει αυτό; Όχι.

Πρέπει όχι μόνο να απαλλαγούμε από τους τοκογλύφους, τους κηφήνες, τα λαμόγια, τους ναζί κλπ, αλλά να καταπολεμήσουμε τις Αιτίες που γεννάνε τέτοια τέρατα. Κι η Αιτία είναι ο Καπιταλισμός, το περιβάλλον, όπου ευδοκιμεί η αδικία και ανθίζει η σκλαβιά. Αλλιώς η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Ολοφάνερα πλέον γίνεται αντιληπτό, ότι οι τοκογλύφοι δεν ήρθαν μόνο να μας λεηλατήσουν. Ήρθαν να μας εκμηδενίσουν, να μας καταστρέψουν πλήρως. Θα τους αφήσουμε;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




πηγη