Η κατάντια των Ειδήσεων.. Ο ΣΩΡΡΑΣ νικητής του ντέρμπι Σρόιτερ-Χατζηνικολάου

Xatzinikolaou-Spoiter2_h_645_450

Σωρρας, ο νέος Μιχαλολιάκος.

Οι τηλεαστέρες αντιμετωπίζουν τον Σώρρα όπως αντιμετώπιζαν κάποτε τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Ο πολιτικός-πρότυπο λοιπόν που φιλοξένησε ο Χατζηνικολάου στο απεγνωσμένο Δελτίο του Αντ1 που έχει χρέη 170.000.000 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Αυτόν τον πολιτικό-πρότυπο φιλοξενεί σήμερα ο Σρόιτερ στον Alpha του Κοντομηνά στον οποίο κάποτε είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα για την υπόθεση του ΤΤ. Μάλιστα ο Σώρρας στην διάρκεια της συνέντευξης εξυβρίζει τον παρουσιαστή του Αlpha αλλά αυτός προφανώς για λόγους “δημοσιογραφικής δεοντολογίας” και τηλεθέασης θα προβάλει την προπαγάνδα ενός τύπου που πολύ σύντομα θα έχει τυλιχθεί σε μια κόλα χαρτί. Πάντως η χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Χατζηνικολάου στον πολυδανεισμένο ΑΝΤ1 άφησε αδιάφορα τα λεγόμενα δυναμικά κοινά. Συνολικά το δελτίο του ΑΝΤ1 ήλθε πρώτο.

Για όσους δεν έχετε τίποτε καλύτερο να κάνετε διαβάστε λεπτομέρειες για την μονομαχία Χατζηνικολάου-Σρόιτερ με νικητή τον Αρτέμη Σώρρα.

Xatzinikolaou-0

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας, στη θέση της Μαρίας Χούκλη που αποχώρησε οριστικά πλέον από το κανάλι πριν από μερικές ημέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε την πρώτη “καλησπέρα” στο τηλεοπτικό κοινό και ξεκίνησε αμέσως με την ανάγνωση των θεμάτων, χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η κίνηση αυτή του ΑΝΤ1 στα μισά της σεζόν είχε ένα κύριο στόχο: την αύξηση στα ποσοστά της Nielsen ώστε οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 να περάσουν σε τηλεθέαση το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Οι δύο άντρες έπεσαν στην τηλεοπτική αρένα, για πρώτη φορά μαζί, και σήμερα έχουμε τα αποτελέσματα. Η τηλεθέαση έπαιξε χθες το δικό της παιχνίδι. Έδωσε στον ΑΝΤ1 την πρωτιά στο γενικό σύνολο, ενώ άφησε τον Alpha να βασιλεύει στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, τα νούμερα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ
ANT1 NEWS – 24,1%
ALPHA NEWS – 17,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
ALPHA NEWS – 24%
ANT1 NEWS – 11,4%

Νίκος Χατζηνικολάου και Αντώνης Σρόιτερ ισοφάρισαν αντίστροφα… Όμως, η μεγαλύτερη απόκλιση που είχε ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό κοινό, δίνει στον ALPHA έναν πόντο παραπάνω σε μια μάχη που είναι μόνο στην αρχή. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή της ως το τέλος της εβδομάδας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




πηγη