Η τύχη του ΤΣΙΠΡΑ στα χέρια των ΧΟΡΗΓΩΝ του κόμματος της Φώφης!

wpid-wp-1484636308546

Ο Τσίπρας κινδυνεύει να τα χάσει όλα!

Ηδη Πρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου εκλέγεται ο πρώην αξιωματικός της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας και δημοσιογράφος, Αντόνιο Ταγιάνι-photo κάτω.

Roma: incontro a Palazzo Grazioli

O Tαγιάνι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής τέσσερις φορές ενώ υπήρξε επικεφαλής της αντιπροσωπείας Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 1999 ως το 2008 και στη συνέχεια υπηρέτησε ως Επίτροπος για τις μεταφορές και για τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα. Ο Ταγιάνι χαίρει της εκτίμησης του Βερολίνου και διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλούς ηγέτες της Ευρώπης. Μάλιστα στο συνέδριο του CDU ήταν από τους καλεσμένους που απηύθυνε πρώτος θερμό χαιρετισμό καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους.

wpid-wp-1484636308546

Στις 15 Μαρτίου τώρα, περίπου 12,6 εκατομμύρια Ολλανδοί ψηφοφόροι θα μπορούν να ψηφίσουν για ένα νέο κοινοβούλιο, πρωθυπουργό και κυβέρνηση.
Το αντιισλαμιστικό Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) του ολλανδού βουλευτή Geert Wilders, βρίσκεται υψηλά στις δημοσκοπήσεις, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν ότι μπορεί να λάβει τη μερίδα του λέοντος στην κάτω Βουλή των 150 εδρών, εκλέγοντας 31-37 μέλη.Ο Wilders έχει ορκιστεί να κλείσει τζαμιά, να απαγορεύσει το Κοράνι, να κλείσει τα σύνορα της χώρας και να βγάλει την Ολλανδία από την Ευρωπαϊκή Ένωση – το ίδιο το θεσμό που βοήθησε να δημιουργηθεί.
Οι εκλογές στην Ολλανδία θα δώσουν μετά τη σκυτάλη στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, στις 23 Απριλίου.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο πρώτος γύρος θα είναι ένα ντέρμπι μετακύ του Francois Fillon, της Marine Le Pen και του Emmanuel Macron. Μια μονομαχία Fillon – Le Pen θεωρείται ως το πιο πιθανό σενάριο για την επόμενη μέρα.
Μετά το καλοκαίρι, η Γερμανία θα ψηφίσει για ένα νέο κοινοβούλιο, με το αντι-μεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AFD) να λαμβάνει γύρω στο 15%, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Οπως αντιλαμβάνεστε αυτή δεν είναι μια Ευρώπη φιλική προς τον Τσίπρα η οποία θα μπορούσε να τον ανεχτεί. Εκτός από τον Γιουνκέρ δεν υπάρχουν άλλοι φίλοι του Τσίπρα στην Ευρώπη του 2017.

Στο μεταξύ και εντός της Ελλάδος ο Τσίπρας κινδυνεύει να δει έναν μετά τον άλλον τους ολιγάρχες να του γυρίζουν την πλάτη καθώς στερεύουν άγρια οι τράπεζες και κλείνουν οι στρόφιγγες εκ των πραγμάτων προς την διαπλοκή η οποία ως τώρα στήριζε με πάθος το Μαξίμου. Ο μόνος σύμμαχος του Τσίπρα θα μπορούσε να είναι το ΔΝΤ το οποίο βρίζουν όπου σταθούν τα στελέχη της οξυδερκούς κυβέρνησης. Εάν το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ο Τσίπρας θα έχει απέναντί του έναν αδυσώπητο άξονα με Μέρκελ-Φιγιόν και τις φιλικές προς την Γερμανία χώρες οι οποίες σιχτιρίζουν κάθε τόσο τις πανάκριβες διασώσεις της Ελλάδας. Η μόνη ελπίδα του Τσίπρα είναι οι εκλογές τώρα και μάλιστα με απλή αναλογική αλλά αυτό περνάει μέσα από το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και των “χορηγών” του κόμματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τα καλύτερα έρχονται…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη