ΙΛΙΓΓΟΣ! 1,27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ στα σαπάκια των ΜΜΕ!

VVVVVVVVVVVVVVVV-600x275

Τι κάνετε μωρέ; Οχι άλλο κάρβουνο! Οχι άλλο κάρβουνο!

Και να σκεφτείς ότι κάποιοι από τους χρεοκοπημένους μηντιάρχες ετοιμάζονται λέει να βγάλουν νέες εφημερίδες, να ανοίξουν νέα κανάλια και πάει λέγοντας. Στο μεταξύ ο κάργα διαπλεκόμενος ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει πως να χειριστεί την υπόθεση-το πόρισμα της Εξεταστικής-με αποτέλεσμα να δώσουν εντολή από το Μαξίμου να τσιμενταριστούν και να πεταχθούν στους καρχαρίες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συνέταξαν το προσχέδιο-φωτιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

wpid-wp-1484636308546

Μόνο τα ΜΜΕ που εξετάσθηκαν στην διάρκεια της Εξεταστικής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα έχουν συνολικό δανεισμό 1,27 δις ευρώ. Που υπάρχουν αυτά τα λεφτά στην αγορά για να ξεχρεώσουν τα σαπάκια των ΜΜΕ; Ποιοι τραπεζίτες θα εγκρίνουν νέα δάνεια στα σαπάκια και στους χρεοκοπημένους μηντιάρχες με τις βίλες, τους φουσκωτούς και την πολυτελή ζωή; Κι αν οι υπόλοιπες επιχειρήσεις με τα 107 δις ευρώ κόκκινα δάνεια περάσουν στα χέρια των funds και αλλάξουν οι διοικήσεις τους ποιος δίνει το δικαίωμα στους θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες να κρατήσουν τα ΜΜΕ τους;

Σύμφωνα με φρέσκο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε το πρωί της Τρίτης στο Capital.gr οι ξένοι επενδυτές έχουν στην ατζέντα τους σταθερά το θέμα των “κόκκινων” δανείων. Στον τομέα αυτό, οι ελληνικές τράπεζες έχουν μεν να παρουσιάσουν τις αλλαγές που έχουν επέλθει με τη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου διαχείρισης των “κόκκινων” δανείων, αλλά ακόμη παραμένουν κρίσιμα θέματα ανοιχτά. Ειδικότερα, οι ξένοι επενδυτές ενδιαφέρονται για δύο θέματα που κρίνουν πως αποτελούν “κλειδί” για να προχωρήσουν οι αναδιαρθρώσεις δανείων και να επέλθει η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων. Πρόκειται αφενός για τη νομική κάλυψη προς τα στελέχη των τραπεζών που έχουν την αρμοδιότητα να προχωρήσουν στις αποφάσεις για το μέλλον υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, προκρίνοντας αναδιαρθρώσεις και πωλήσεις δανείων ή πτωχεύσεις επιχειρήσεων. Και αφετέρου για το κατά πόσον οι αναδιαρθρώσεις που θα αποφασιστούν θα μπορούν να προχωρήσουν χωρίς την 100% συναίνεση των παλαιών μετόχων, με δικαίωμα των τραπεζών να αποφασίζουν για τη διοίκηση των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων.

Aναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί να μην ισχύσει το ίδιο και με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ στους οποίους πρέπει να γίνει απαλλοτρίωση των προσωπικών τους περιουσιών για να βγάλουν οι τράπεζες κάποια από τα σπασμένα-όπως δηλαδή κάνουν και με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη